Getroffen door ransomware? Zorg ervoor dat je deze eerste duidelijke fout niet maakt

0
19

Danny Palmer

Door Danny Palmer | 24 november 2021 | Onderwerp: Beveiliging

Binnen een ransomwarebende: pas op voor deze agressieve tactieken Nu bekijken

Organisaties die het slachtoffer worden van een ransomware-aanval moeten de cybercriminelen niet laten weten dat ze een cyberverzekering hebben, want als Als de aanvallers weten dat hun slachtoffer een verzekering heeft, is de kans groter dat ze het volledige losgeld eisen.

Cybersecurity-onderzoekers bij Fox-IT, onderdeel van NCC Group, onderzochten meer dan 700 onderhandelingen tussen ransomware-aanvallers en ransomware-slachtoffers om de economische achtergrond te analyseren van de digitale afpersingsaanvallen die losgeld eisen – vaak miljoenen dollars in Bitcoin – in ruil voor de decoderingssleutel.

Beveiliging TV | Gegevensbeheer | CXO | Datacenters

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here