De bästa spelen att spela denna Thanksgiving-helg

0
19

När Thanksgiving närmar sig kommer många att ha möjlighet att koppla av, varva ner och logga den typ av speltimmar som bara är möjligt under en längre semesterhelg. Halo Infinites multiplayer kommer sannolikt att vara ett mycket populärt val, nästan garanterar att servrar kommer att vara fulla av spelare på samma sätt som Los Angeles 405 motorväg är fullproppad med resenärer varje Thanksgiving-säsong. Så i händelse av att du bara inte kan ansluta till ett spel för fånga flaggan, eller om du inte har något intresse för multiplayer alls, här är de bästa icke-Halo Infinite-spelen vi spelar för att ta dig igenom semestern . — Ash Parrish

Andrew — Final Fantasy VII: The First Soldat

Det visade sig att det som till slut drog mig bort från Fortnite var ett spel som liknar det, bara utspelat i Final Fantasy VII-världen. The First Soldier är den mest oväntade av prequels. Det utspelar sig några decennier före händelserna i FF7, och utforskar SOLDIER-programmet som är så integrerat i handlingen. Men istället för ett enspelaräventyr som du kanske förväntar dig, är det en kunglig Battle Royale korsad med en RPG. Tänk på det som Fortnite utan byggnaden, utspelad i Midgar och med magiska trollformler att utöva och monster att slåss om. Du får samma sista spelare stående glad, men med djupare karaktärsutveckling och välbekanta platser att slåss i. Gevärspelet är lite svävande och kartan skulle kunna använda några fler intressanta platser, men det är något riktigt roligt med att sitta på toppen av sjunde himlen med ett prickskyttegevär. Se bara till att undvika dessa tonbär.

Sean — Genshin Impact

Nästan varje kväll frågar mina fem- och tvååriga döttrar mig efter “Äventyrsspel” – med vilket de menar att skjuta upp Genshin Impact så att de kan se en mängd svärd och magi-svingande waifus utforska en strålande Breath of the Wild -stil landskap. Jag ska erkänna att jag först satt på det här spelet, avstängd av mekaniken för att betala för att undvika slipning och tanken att det var en Zelda-klon. Men än så länge är det förvånansvärt djupt. Den första europeiska stämningen i slottet/kyrkan, med kamper mot troll och automater, ger snart vika för ett idylliskt forntida kinesiskt landskap, inklusive en underbar hamnstad fylld med agenter för intriger. (Tydligen är många platser inspirerade av verkliga kinesiska platser.) Mina döttrar får bara titta lite innan läggdags, så det är så långt vi har gått. Den här semestern ska jag försöka ta oss till Genshin Impacts växande Inazuma-region så att vi också kan besöka Japan. BTW, det är ett fantastiskt utställningsspel för ny hårdvara: det fungerar fantastiskt på PS5 och förvånansvärt bra på de senaste iPhones.

11Star0dw height=

Makena — Stardew Valley

Under de närmaste veckorna kommer jag att tillbringa timmar på ett tåg, i en bil och i luften och försöka besöka mig och min partners familjer innan semestern är över. Jag har aldrig varit en stor spelare när jag reser – det är svårt att fokusera på ett spel när jag ständigt är orolig för att förlora mina biljetter eller missa min boardingtid. Men Stardews enkla spelupplägg låter mig hoppa in och ut från fiske eller sköta mina kor mellan de stressiga stunderna på flygplatsen eller tågstationen. Min partner och jag delar en gård i spelet och vi kan prata om våra planer för den kommande säsongen eller utse sysslor. Spelets samarbetsmässiga karaktär ger mig en möjlighet att få kontakt med min partner när jag reser i stället för att stoppa min näsa i en bok medan han sover. Det är ett trevligt och mindre stressigt sätt att fördriva tid!

Adi — Dödens dörr

Jag kan inte personligen garantera Death's Door ännu eftersom jag har väntat på att få spela den på Nintendo Switch, och den kom äntligen ut på tisdagen: ett land med ren, outnyttjad potential. Det är ett action-utforskningsspel om en kråka som samlar människors själar, vilket låter coolt? Jag hör att det är lite som Hollow Knight, ett spel som jag spelade i cirka 70 timmar sist jag kollade? Jag har läst bra saker om det på PC i månader? Hur som helst, jag har min Polygon-nybörjarguide och startskärmen redo.

Alice — Forza Horizon 5, Age of Empires 4

Få spel i öppen värld har grävt klorna i mig precis som den senaste delen av Forza Horizon. De flesta titlar i öppen värld får mina ögon att bli förbannade när jag ser hur stor kartan faktiskt är, fylld med massor av små markörer som jag aldrig kommer att plocka upp och aktiviteter som jag aldrig kommer att slutföra. Men att kryssa runt Mexiko i allt från moderna superbilar till en antik Volkswagen är märkligt meditativt, även med gasreglaget på 180 MPH. Jag vet att kartan är full av saker att göra, men Forza har inte samma FOMO som sina samtida. Det finns en nivå av uppskattning för det omfattande biblioteket med bilar som jag aldrig riktigt kommer att förstå, men det kommer alltid att finnas en konstig, uråldrig del av mig som älskar något som går VROOM, även som någon som aldrig har ägt en bil.

Och för något helt annat kommer jag sannolikt också att spendera en anständig mängd timmar med Age of Empires 4. Jag lyckades ta mig igenom enspelarkampanjerna (på easy), men jag har arbetat igenom de olika behärskning av de olika civila (Franks FTW) och arbeta upp nerverna för att bekämpa den mellanliggande AI. Jag vet att jag inte är den enda med en speciell plats i mitt hjärta för Age of Empires-serien, men det var för länge sedan vi hade en ärlig realtidsstrategi att fira. Jag har verkligen för avsikt att spendera lite kvalitetstid med AOE4.

19209

Cameron — Inscryption< stark >, RE4 VR, Shin Megami Tensei V

Ash bad oss ​​att inte säga Halo Infinite, vilket är bra eftersom det var vad jag tänkte säga (mina vänner och jag spelar det, och det är bara kul; förlåt, Ash). För närvarande hoppar jag mellan Inscryption, VR-porten för Resident Evil 4 för Quest 2, och Shin Megami Tensei V. För att vara helt ärlig nöjde jag mig med tanken att hoppa över Inscryption, men branschens samlade beröm av det var tvångsmässigt (och högt) nog att pressa mig att köpa den. Jag är inte så mycket av en person med kortspel, men det finns definitivt tillräckligt med intriger och unika element för att hålla mig igång. Så här är jag och uppmuntrar dig att prova också, om du har en dator.

Atlus Shin Megami Tensei V för Switch var ett annat spel som jag kunde motstå till en början. Jag var ovillig att hoppa in villigt för tidigare under 2021 spelade jag äntligen igenom Persona 5 till slutet. Det var roligt men också lite ansträngande. Även om SMT V är ett helt annat odjur, visste jag att striderna skulle kännas lika, till den grad att jag var tvungen att stanna upp och tänka om jag verkligen ville ge mig ut på vad som troligen skulle bli en 80+ timmars upplevelse. Hur som helst, jag köpte den, så jag kommer att meddela dig hur den är om ett år när jag är klar.

RE4 för Quest 2 är otrolig. Armature Studio, teamet som utvecklade VR-porten, rörde rätt mängd saker för att få spelet att kännas fräscht, men på de flesta sätt, precis som jag kom ihåg att jag spelade det på Gamecube. Jag försöker tvinga mig själv att ta min tid. Det är för speciellt för att sluka som en måltid på Turkiets dag.

Animal Crossing: New Horizons

Gloria — Animal Crossing: New Horizons 2.0 Update, Just Dance 2022

Jag ska erkänna: det har gått månader sedan jag senast umgicks med mina bybor på min Animal Crossing-ö, och även då spelade jag i “tidsresor”-läge för att kolla in de speciella evenemang jag hade missat (som Mario Day) . Eftersom jag vet hur omfattande uppdateringen från november 2021 är, har jag undvikit min Switch tills jag har tid att gå all in. Med Black Friday och köpguider nu ur vägen, kan jag inte vänta med att fly till min virtuella ö.< /p>

Jag ser fram emot att smutta på en latte på Brewster's, att få Kapp'n att serenad mig på väg till exotiska öar, köpa ett sjukt spelupplägg till mitt hus och till och med odla grönsaker och lära mig laga mat i spelet. Hittills har jag bara lyckats köpa ett paket med Animal Crossing Series 5 Amiibo-kort, så jag ska försöka ta med de nya byborna till min ö (även om jag inte gillar mina kort). Jag hoppas att jag kan komma in i ACNH 2.0 utan att behöva rensa för mycket först. Jag kan inte ens lägga tankarna runt Happy Home Paradise-expansionspaketet än – påminn mig kanske i december.

Det andra spelet jag är sugen på att prova är Just Dance 2022 för Xbox Kinect (ja, jag köpte en begagnad Kinect bara för den här serien). Jag måste fixa bort min Thanksgiving-middag på något sätt!

metroid dread Nintendo

Antonio — Metroid Dread, Dark Souls remastrad

Jag har knappt rört Metroid Dread och mina SWOLED sedan jag fick dem, så jag hoppas på om jag har någon tid under semestern att spela spel som inte heter Halo Infinite – när jag inte är med familjen eller jobbar på vår Black Friday-deal. — Jag ska äntligen göra några rejäla framsteg. Jag älskade Metroid Dread från första stund, även om jag fick en tjuvstart tidigt när jag gick vilse och trodde att jag kanske hade missat något viktigt. En ny omstart från början har löst det, så nu behöver jag bara spela tillräckligt ofta för att jag inte glömmer allt igen. Spel skulle verkligen kunna använda en “du har inte spelat på två veckor, här är vad du höll på med” typ av sammanfattning.

Jag har också precis fått Dark Souls Remastered på PC i födelsedagspresent, så jag antar att jag ser fram emot att känna lite smärta under semestern som inte är relaterad till matkomas och överätande.

Kentucky Route Zero

Mitchell — Kentucky Route Zero

Jag har sakta arbetat mig igenom en Kentucky Route Zero-repris (som jag planerar att avsluta under några flygningar), och dess episodiska karaktär känns perfekt för de semesternätter där du vill varva ner efter att alla har kommit in för natt. KRZ är nästan alla vibbar med lite gameplay, men jag har älskat att återuppleva vändningarna i dess Americana-drivna historia, som är lika konstig och mytisk som den är djupt sorglig. Det kanske inte är spelet att spela precis innan en glad Thanksgiving-middag, men om du letar efter något att vända om och om i ditt sinne (eller bara inte vill vänta tills Stray kommer ut nästa år för att spela som en cat) under semestern, Kentucky Route Zero är väl värt din tid.

Ash — Exo One , Ace Attorney Chronicles 2

Jag är både kär i och livrädd för rymden. Exo One gifter sig med underverket med ett enkelt utforskningsspel med rymdens rena, outgrundliga skräck, och det är därför extremt min skit. Du styr en konstig, klotliknande rymdfarkost genom tomma men smärtsamt vackra främmande världar och plockar upp power-ups som får den att rulla snabbare och glida längre när du lär dig historien om en dömd expedition till Jupiter. Visuellt är Exo One fantastisk. Jag är vördnadsfull för min omgivning när jag studsar från sanddyner och hoppar över böljande vågor och försöker träffa rätt land på precis rätt sätt som kommer att få min båt att zooma in i den molnbeströdda atmosfären. Det är underbart. Exo One känns som de bästa bitarna av Interstellar och Sunshine — ren rymdutforskning utan allt det röriga mänskliga.

Under min semester tar jag hand om en familjemedlem som återhämtar sig från en större operation. Ace Attorney Chronicles 2 är mitt godnattspel. Eftersom jag är borta från hemmet har jag haft svårt att sova, särskilt efter en lång dag med att hålla reda på medicin, möten och måltidsplaner. För att varva ner har jag sakta tagit mig igenom Ace Attorney Chronicles 2 och låtit tankarna sväva iväg (som får min tumme att råka trycka på knappen “hoppa över dialogen”) medan jag arbetar för att försvara de oskyldiga och lösa de mest fula mord. Jag avgudar de nya karaktärerna och den långsamma, metodiska avvecklingen av handlingspunkter introducerade ett helt tidigare spel. Även om några av pusslen kräver fantastisk logik, är Ace Attorney Chronicles 2 det perfekta lugnande medlet på natten för en stressad hjärna.

Barbara — < /strong>Doctor Who: The Lonely Assassins

Jag har inte varit mycket av en spelare på sistone – förutom några pågående Scrabble-spel som jag har spelat med vänner i ungefär tre år nu. Men jag har precis skaffat mig en helt ny Pixel 6, och så jag kommer att undersöka ett gäng Android-spel på den lite för stora skärmen. Medan flera av spelen som nämns här finns på min lista – inklusive Genshin Impact och Stardew Valley – ska jag börja med Doctor Who: The Lonely Assassins. Vad kan jag säga? Jag har varit ett Doctor Who-fan i många år, och ett äventyrsspel som låter mig interagera och lösa pussel med en Timelord är det perfekta sättet för mig att komma tillbaka till spelet.

Bild: Respawn Entertainment

Richard — Apex Legends , Forza Horizon 5

Visst, jag kanske vrider tillbaka klockan och kommer in i lite Big Team Battle i helgen. Men framför allt kommer jag att hålla mig till spelet som Xbox Museum säger är mitt mest spelade för 2019, 2020 och 2021, med en stor chans att upprepas för 2022. Den nya kartan i Apex Legends gjorde sitt jobb för mig genom att ändra gameplay precis tillräckligt för att hålla saker fräscha utan att bryta vad den gör bra. Att öppna upp stora utrymmen för action men separera de flesta av dem med höga väggar har sänkt (men inte eliminerat) den ändlösa kedjan av tredje parter som du får på spelets andra kartor – så länge du vet hur du navigerar i området utan att hoppa in i spelet. avgrund.

När jag behöver byta saker kopplar jag in mitt hjul och tar mig an Forza Horizon 5. Nej, de har inte tagit itu med Horizon-seriens “fel” att ha alldeles för många alternativ för vad du kan göra härnäst… eller gummibandet AI. Att helt enkelt existera som det första Forza-spelet med bra belysning är vad jag har väntat på i den här serien.

Victoria — Pokémon Snap, Pokémon Shining Pearl

I verkliga livet är min kamerarulle bara tusentals bilder på min katt och hund — så Pokémon Snap är helt logiskt. Det är så lugnande. Det finns inga strider. Det är bara dussintals söta pokémons som gör sitt jobb på natursköna platser, och det är mitt jobb att vara deras paparazzo. En Alolan Raichu som surfar på sanddynerna? Ja tack. En derpy Mantine som hoppar upp ur havet? Ja för helvete. Massor av Bidoof-rumpor att gå runt.

När jag behöver en paus från Professor Mirrors godtyckliga fotogradering — mannen har ingen uppskattning för tredjedelsregeln — lever jag mitt bästa liv springer runt i Sinnoh-regionen med min Piplup. Jag är inte så stor på det oändliga gymmet, så tävlingarna (alias pokémon-skönhetstävlingar) är en trevlig omväxling. Du kan verkligen inte hitta en bättre distraktion från familjedrama än hundratals söta pokémon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here