Den seneste Kindle Paperwhite får 25 procent rabat til Black Friday

0
22

Den helt nye Kindle Paperwhite er allerede et godt køb til den normale pris på $139,99. Den har en fantastisk 6,8-tommer skærm, USB-C-opladning og et batteri, der kan holde i flere måneder – vores anmelder kalder det “den ultimative Kindle.” Hvis du har kigget på denne enhed, er det nu et godt tidspunkt at købe den. Det er tilgængeligt på Amazon lige nu for $104,99, $35 og 25 procent rabat på den oprindelige pris på $139,99. Andre forhandlere, herunder Best Buy og Staples, tilbyder samme pris.

Bemærk, at dette er den annonceunderstøttede model – den reklamefri version er i øjeblikket $124,99 ($35 fra den oprindelige pris på $159,99). Hvis du ikke vil have annoncer (eller betale præmien på $20 for den reklamefri model), er et smart træk at få Kindle Paperwhite Kids til $114,99, hvilket er $45 fra den oprindelige pris på $159,99. Denne model leveres med et børnevenligt etui samt to års “bekymringsfri garanti”. (Du kan slå børnetilstand fra, hvis du er voksen.)

Den nye Kindle Oasis er også til salg – den koster 174,99 USD, 75 USD fra den oprindelige pris på 249,99 USD. Vi elskede ikke dette helt så meget som Paperwhite, men det har en fantastisk skærm med en varm gul tone til behagelig natlæsning.

Kindle Paperwhite (8 GB, 2021)

 • 105 USD
 • 140 $
 • 26 % rabat

Amazons nye Kindle Paperwhite har en 6,8″ E Ink-skærm med justerbar farvetemperatur til nataflæsning. Den kan også prale af en hurtigere processor, ekstra batterilevetid, IPX8-vandtæthed og – endelig – en USB-C-port.

 • 105 USD hos Amazon (med annoncer)
 • 125 USD hos Amazon (uden annoncer)

Kindle Oasis (8GB)

 • 175 USD
 • 250 USD
 • 31 % rabat

Amazons flagskib e-læser, der nu inkluderer en varmere skærm, der gør det lettere at læse om natten eller under forskellige lysforhold. Den er også IPX8 vandtæt, ligesom Paperwhite.

 • 175 $ hos Amazon (med annoncer)
 • 195 $ hos Amazon (uden annoncer)

Amazon Kindle Paperwhite Børn

 • 115 USD
 • 160 $ ​​
 • 29 % rabat

Amazons børnevenlige Paperwhite er den samme som den nye basismodel, men den er reklamefri og leveres med ekstra fordele ved en toårig hardwarebeskyttelsesplan, et års Amazon Kids Plus og et udvalg af tre børnevenlige covers.

 • 115 USD hos Amazon
 • 115 USD ved Best Buy

Hvis du leder efter ting at læse på din nye enhed, er der i øjeblikket en række Kindle-bøger til salg. Du kan finde bestsellere, herunder Carol Shabens Into The Abyss og Angie Pallorinos The Drowned Girls for så lavt som $2,49 for Black Friday.

Relateret

Amazon Kindle Paperwhite (2021) anmeldelse: en større og bedre bog

De bedste tidlige Black Friday-tilbud hos Amazon

De bedste tidlige Black Friday-tilbud, du kan få lige nu

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi har lige sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken . Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here