Dragon Age 4 kreativa chef lämnar BioWare

0
17

Dragon Age 4 har förlorat sin senior kreativa chef. Enligt en rapport från Kotaku lämnade Matt Goldman BioWare efter att ha arbetat på utvecklaren Mass Effect, Anthem och Knights of the Old Republic i fyra år. I ett mejl som delas med Kotaku, skrev BioWares general manager Gary McKay: “Vi förstår att Matts avgång har en inverkan på dig, såväl som spelets utveckling. Du kan vara säker på att vårt engagemang för ett Dragon Age-spel av hög kvalitet inte har vacklat, och vi kommer inte att leverera ett spel som inte uppfyller BioWares standarder.”

En BioWare-talesman kommenterade också på Goldmans avgång till The Verge och sa: “Han lämnar nästa Dragon Age-spel i utmärkta händer, med teamet här i studion som kommer att föra vår vision för spelet vidare.”

BioWare har ännu inte meddelat vem som kommer att ersätta Goldman.

Detta är ännu en högprofilerad avgång från studion och Dragon Age 4-projektet, som förlorade den exekutiva producenten Mark Darrah i december förra året år. BioWare har också kämpat överlag med misslyckandet med Anthem och avgången av studiochefen och den hyllade Mass Effect-projektledaren Casey Hudson. Sedan tillkännagivandet under 2018 års Game Awards har det skett små, obetydliga uppdateringar om Dragon Age 4:s utvecklingsframsteg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here