Dragon Age 4 kreative direktør forlader BioWare

0
70

Dragon Age 4 har mistet sin senior kreative direktør. Ifølge en rapport fra Kotaku forlod Matt Goldman BioWare efter at have arbejdet hos udvikleren Mass Effect, Anthem og Knights of the Old Republic i fire år. I en e-mail delt med Kotaku skrev BioWares general manager Gary McKay: “Vi forstår, at Matts afgang har en indflydelse på dig såvel som spillets udvikling. Vær sikker på, at vores forpligtelse til et Dragon Age-spil af høj kvalitet ikke har vaklet, og vi vil ikke sende et spil, der ikke lever op til BioWares standarder.”

En BioWare-talsmand kommenterede også på Goldmans afgang til The Verge og sagde: “Han efterlader det næste Dragon Age-spil i fremragende hænder, med holdet her i studiet, som vil videreføre vores vision for spillet.”

BioWare har endnu ikke annonceret, hvem der skal erstatte Goldman.

Dette er endnu en højprofileret afgang fra studiet og Dragon Age 4-projektet, som mistede executive producer Mark Darrah i december sidste år. år. BioWare har også kæmpet generelt med fiaskoen af ​​Anthem og afgangen af ​​studiets general manager og den fejrede Mass Effect-projektdirektør Casey Hudson. Siden annonceringen under 2018's Game Awards har der været små, uvæsentlige opdateringer om Dragon Age 4s udviklingsfremskridt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here