Spotify bliver seneste til at eksperimentere med et videofeed i TikTok-stil

0
17

Spotify tester et nyt videofeed i TikTok-stil i sin beta iOS-app, der viser videoklip i fuld skærm, mens sange afspilles, rapporterer TechCrunch. Indslaget blev først opdaget af Chris Messina, som postede en video af feedet i aktion. Når det er tilgængeligt, er videofeedet tilgængeligt fra en ny fjerde fane i navigationslinjen mærket “Opdag”. Individuelle numre kan derefter likes, mens du ruller gennem feedet, og der er også et menuikon med tre prikker for at vise valgmuligheder for hver sang.

Spotify bekræftede testen i en erklæring til TechCrunch, men afviste at kommentere, om eller hvornår den kunne se en bredere udrulning. “Hos Spotify udfører vi rutinemæssigt en række tests i et forsøg på at forbedre vores brugeroplevelse,” sagde en talsmand. “Nogle af disse test ender med at bane vejen for vores bredere brugeroplevelse, og andre tjener kun som en vigtig læring. Vi har ikke flere nyheder at dele på nuværende tidspunkt.”

Testen kommer, da Netflix er begyndt at teste en lignende grænseflade i sin iOS-app for at hjælpe brugerne med at opdage nyt indhold at se. Dens seneste “Kids Clips”-funktion viser indhold fra dets børnevenlige shows og følger lanceringen af ​​et lignende “Fast Laughs”-feed tidligere i år. Efterhånden som TikToks engagementstimer stiger, bliver selv ikke-sociale medieplatforme interesserede i at bruge dets format til at hjælpe brugerne med at engagere sig i deres egne tjenester.

Opdagelsesfeedet ser ud til at bygge på Spotifys eksisterende Canvas funktion, hvor kunstnere kan få videoer afspillet sammen med deres musik på tjenesten. De videoer, der vises som en del af Discover-feedet, ser ud til at være de samme som dem, der bruges til Canvas, noterer TechCrunch.

Som et interessant tegn på, hvordan formater ændrer sig, er opdagelsen af ​​Spotifys nye test kommer næsten et år til dagen efter, at tjenesten eksperimenterede med at bruge en Snapchat-lignende historiefunktion sammen med flere af sine afspilningslister. Hvem ved, hvad der vil være på mode næste år?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here