De bedste spil at spille denne Thanksgiving weekend

0
20

Efterhånden som Thanksgiving nærmer sig, vil mange mennesker have mulighed for at slappe af, slappe af og logge den slags spilletimer, som kun er mulige i en forlænget ferieweekend. Halo Infinites multiplayer vil sandsynligvis være et meget populært valg, hvilket næsten garanterer, at servere vil være proppet med spillere, som Los Angeles' 405 motorvej er proppet med rejsende hver Thanksgiving-sæson. Så hvis du bare ikke kan oprette forbindelse til et spil Capture the flag, eller hvis du slet ikke har nogen interesse i multiplayeren, er her de bedste ikke-Halo Infinite-spil, vi spiller for at komme igennem ferien . — Ash Parrish

12800

Andrew — Final Fantasy VII: The First Soldat

Det viste sig, at det, der til sidst trak mig væk fra Fortnite, var et spil, der ligner det, kun sat i Final Fantasy VII-verdenen. The First Soldier er den mest uventede af prequels. Det er sat et par årtier før begivenhederne i FF7, og udforsker SOLDIER-programmet, der er så integreret i historien. Men i stedet for et singleplayer-eventyr, som du kunne forvente, er det en battle royale krydset med en RPG. Tænk på det som Fortnite uden bygningen, sat i Midgar og med magiske besværgelser at udøve og monstre til kamp. Du får den samme sidste spiller stående begejstret, men med dybere karakterprogression og velkendte steder at kæmpe sig ud i. Geværspillet er lidt flydende, og kortet kunne bruge nogle flere interessepunkter, men der er noget virkelig sjovt ved at sidde på toppen af Syvende Himmel med en snigskytteriffel. Bare sørg for at undgå disse tonbær.

Sean — Genshin Impact

Næsten hver aften beder mine fem- og toårige døtre mig om “Adventure Game” – hvormed de mener at fyre op for Genshin Impact, så de kan se en række sværd- og magiskvingende waifuer udforske en strålende vildånd -stil landskab. Jeg vil indrømme, at jeg oprindeligt sad på dette spil, slukket af betal-for-undgå-slibningsmekanikken og ideen om, at det var en Zelda-klon. Men indtil videre er det overraskende dybt. Den første europæiske slot-/kirkestemning, med kampe mod nisser og automater, giver snart plads til et idyllisk gammelt kinesisk landskab, inklusive en pragtfuld havneby fyldt med intriger. (Tilsyneladende er mange steder inspireret af kinesiske steder i den virkelige verden.) Mine døtre kommer dog kun til at se lidt før sengetid, så det er så langt, vi er nået. Denne ferie vil jeg prøve at få os til Genshin Impacts voksende Inazuma-region, så vi også kan besøge Japan. BTW, det er et fantastisk udstillingsspil til ny hardware: det kører forbløffende på PS5 og overraskende godt på de nyeste iPhones.

11Star00px

Makena — Stardew Valley

I løbet af de næste par uger vil jeg bruge timer i et tog, i en bil og i luften for at prøve at besøge mig og min partners familier, inden feriesæsonen er forbi. Jeg har aldrig været en stor gamer, når jeg rejser – det er svært at fokusere på et spil, når jeg konstant er bekymret for at miste mine billetter eller gå glip af min boardingtid. Men Stardews simple gameplay lader mig falde ind og ud af fiskeriet eller passe mine køer mellem de stressende øjeblikke i lufthavnen eller togstationen. Min partner og jeg deler en gård i spillet, og vi kan chatte om vores planer for den kommende sæson eller udpege pligter. Spillets kollaborative karakter giver mig en mulighed for at forbinde mig med min partner, mens jeg rejser, i stedet for at proppe min næse i en bog, mens han sover. Det er en behagelig og mindre stressende måde at fordrive tiden på!

Adi — Dødens dør

Jeg kan ikke personligt stå inde for Death's Door endnu, fordi jeg har ventet på at spille det på Nintendo Switch, og det kom endelig ud i tirsdags: et land med ren, uudnyttet potentiale. Det er et action-udforskningsspil om en krage, der samler folks sjæle, hvilket lyder fedt? Jeg hører, at det minder lidt om Hollow Knight, et spil, jeg havde spillet i omkring 70 timer, sidst jeg tjekkede? Jeg har læst gode ting om det på pc i flere måneder? Uanset hvad, så har jeg min polygon begyndervejledning og startskærmen klar.

Alice — Forza Horizon 5, Age of Empires 4

Få open-world-spil har gravet deres kløer i mig ligesom den seneste udgave af Forza Horizon. De fleste open-world-titler får mine øjne til at glane, når jeg ser, hvor stort kortet faktisk er, fyldt med tonsvis af små markører, som jeg aldrig vil opfange, og aktiviteter, jeg aldrig vil gennemføre. Men at sejle rundt i Mexico i alt fra moderne superbiler til en antik Volkswagen er underligt meditativt, selv med gashåndtaget fastgjort til 180 MPH. Jeg ved, at kortet er fuldstændig fyldt med ting at lave, men Forza har ikke den samme FOMO som sine samtidige. Der er en grad af påskønnelse af det omfattende bibliotek af biler, som jeg aldrig rigtig vil forstå, men der vil altid være en mærkelig, ur-del af mig, der elsker noget, der går VROOM, selv som en, der aldrig har ejet en bil.

Og for noget helt andet, vil jeg sandsynligvis også bruge et anstændigt antal timer med Age of Empires 4. Det lykkedes mig at bulldoze mig igennem singleplayer-kampagnerne (på let), men jeg har arbejdet igennem de forskellige beherskelse af de forskellige civs (Franks FTW) og arbejde op mod at bekæmpe den mellemliggende AI. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste med en særlig plads i mit hjerte for Age of Empires-franchisen, men det er for længe siden, vi har haft en ærlig realtidsstrategi at fejre. Jeg har faktisk tænkt mig at bruge noget kvalitetstid med AOE4.

19209

Cameron — Inskryptering< stærk >, RE4 VR, Shin Megami Tensei V

Ash bad os om ikke at sige Halo Infinite, hvilket er godt, fordi det var det, jeg ville sige (mine venner og jeg spiller det, og det er bare sjovt; undskyld, Ash). I øjeblikket hopper jeg mellem Inscryption, VR-porten af ​​Resident Evil 4 for Quest 2, og Shin Megami Tensei V. For at være helt ærlig var jeg tilfreds med ideen om at springe Inscryption over, men industriens kollektive ros af det var tvangsmæssigt (og højt) nok til at presse mig til at købe den. Jeg er ikke meget af et kortspilsmenneske, men der er bestemt nok intriger og unikke elementer på spil til at holde mig i gang. Så her er jeg og opfordrer dig til også at prøve det, hvis du har en pc.

Atlus' Shin Megami Tensei V til Switch var et andet spil, jeg var i stand til at modstå i starten. Jeg var tilbageholdende med at hoppe i villigt, for tidligere i 2021 spillede jeg endelig Persona 5 til det sidste. Det var sjovt, men også lidt udmattende. Selvom SMT V er et meget anderledes udyr, vidste jeg, at kampene ville føles ens, til det punkt, at jeg var nødt til at stoppe op og tænke, om jeg virkelig ville begynde på, hvad der sandsynligvis ville blive en 80+ timers oplevelse. I hvert fald købte jeg den, så jeg vil fortælle dig, hvordan den er om et år, når jeg er færdig med den.

RE4 for Quest 2 er utroligt. Armature Studio, holdet, der udviklede VR-porten, rørte ved den rigtige mængde ting for at få spillet til at føles frisk, men på de fleste måder, ligesom jeg huskede at spille det på Gamecube. Jeg prøver at tvinge mig selv til at tage mig tid. Det er for specielt til at sluge som et Tyrkiet-måltid.

Animal Crossing: New Horizons

Gloria — Animal Crossing: New Horizons 2.0 Update, Just Dance 2022

Jeg skal indrømme: Det er måneder siden, jeg sidst hang ud med mine landsbybeboere på min Animal Crossing-ø, og selv dengang spillede jeg i “tidsrejse”-tilstand for at se de særlige begivenheder, jeg var gået glip af (som Mario Day) . Da jeg ved, hvor omfattende opdateringen fra november 2021 er, har jeg undgået min Switch, indtil jeg har tid til at gå all in. Med Black Friday og købsguider nu af vejen, kan jeg ikke vente med at flygte til min virtuelle ø.< /p>

Jeg glæder mig til at nippe til en latte hos Brewster's, få Kapp'n til at serenade mig på vej til eksotiske øer, købe et sygt gaming-setup til mit hus og endda dyrke grøntsager og lære at lave mad i spillet. Indtil videre er det kun lykkedes mig at købe én pakke med Animal Crossing Series 5 Amiibo-kort, så jeg vil prøve at bringe de nye landsbyboere til min ø (selvom jeg ikke kan lide mine kort). Jeg håber, jeg kan komme ind i ACNH 2.0 uden at skulle luge for meget først. Jeg kan ikke engang omslutte mit sind omkring Happy Home Paradise-udvidelsespakken endnu – måske minde mig det i december.

Det andet spil, jeg er spændt på at prøve, er Just Dance 2022 til Xbox Kinect (ja, jeg købte en brugt Kinect kun til denne serie). Jeg bliver nødt til at arbejde væk fra min Thanksgiving-middag på en eller anden måde!

metroid dread Nintendo

Antonio — Metroid Dread, Dark Souls Remastered

Jeg har næsten ikke rørt Metroid Dread og mine SWOLED, siden jeg fik dem, så jeg håber, om jeg har tid i løbet af ferien til at spille spil, der ikke hedder Halo Infinite — når jeg ikke er sammen med familien eller arbejder på vores Black Friday-tilbudsdækning – Jeg vil endelig gøre nogle solide fremskridt. Jeg elskede Metroid Dread fra første øjeblik, selvom jeg tidligt fik en falsk start, da jeg gik vild og troede, at jeg måske var gået glip af noget vigtigt. En frisk genstart fra begyndelsen har løst det, så nu mangler jeg bare at spille så tit, at jeg ikke glemmer alt igen. Spil kunne virkelig bruge en “du har ikke spillet i to uger, her er hvad du var i gang med” type opsummering.

Jeg har også lige fået Dark Souls Remastered på pc i fødselsdagsgave, så jeg glæder mig vist til at mærke nogle smerter i ferien, der ikke er relateret til madkomaer og overspisning.

Kentucky Route Zero

Mitchell — Kentucky Route Zero

Jeg har langsomt arbejdet mig gennem en Kentucky Route Zero-replay (som jeg planlægger at afslutte i løbet af et par flyvninger), og dens episodiske karakter føles perfekt til de ferienætter, hvor du ønsker at slappe af, efter at alle er mødt op til nat. KRZ er næsten alle vibes med lidt gameplay, men jeg har elsket at genopleve drejningerne i dens Americana-drevne historie, som er lige så mærkelig og mytisk, som den er dybt trist. Det er måske ikke spillet at spille lige før en munter Thanksgiving-middag, men hvis du leder efter noget at vende igen og igen i dit sind (eller bare ikke vil vente til Stray kommer ud næste år for at spille som en kat) i løbet af ferien, er Kentucky Route Zero værd at bruge tid på.

Ash — Exo One , Ace Attorney Chronicles 2

Jeg er både forelsket i og skræmt af rummet. Exo One gifter sig med vidunderet af et simpelt udforskningsspil med rummets rene, uudgrundelige rædsel, og det er derfor ekstremt mit lort. Du styrer et mærkeligt, kuglelignende rumfartøj gennem tomme, men smerteligt smukke fremmede verdener, og opfanger power-ups, der får det til at rulle hurtigere og glide længere, mens du lærer historien om en dødsdømt ekspedition til Jupiter. Visuelt er Exo One fantastisk. Jeg er i ærefrygt for mine omgivelser, mens jeg hopper ud over klitterne og springer over rullende bølger og prøver at ramme det rigtige stykke land på den helt rigtige måde, der får mit fartøj til at zoome ind i den skybestrøede atmosfære. Det er vidunderligt. Exo One føles som de bedste stykker af Interstellar og Sunshine – ren rumudforskning uden alle de rodede menneskelige ting.

I min ferie tager jeg mig af et familiemedlem, der kommer sig efter en større operation. Ace Attorney Chronicles 2 er mit godnatspil. Siden jeg er væk hjemmefra, har jeg haft problemer med at sove, især efter en lang dag med at holde styr på medicin, aftaler og madplaner. For at slappe af har jeg langsomt bevæget mig igennem Ace Attorney Chronicles 2 og ladet mit sind glide af (få min tommelfinger til ved et uheld at trykke på knappen “Spring dialogen over”), mens jeg arbejder på at forsvare de uskyldige og løse de mest modbydelige mord. Jeg elsker de nye karakterer, og den langsomme, metodiske sammenfiltring af plotpunkter introducerede et helt tidligere spil. Selvom nogle af gåderne kræver fantastiske stræk af logik, er Ace Attorney Chronicles 2 det perfekte beroligende middel om natten for en stresset hjerne.

Barbara — < /strong>Doctor Who: The Lonely Assassins

Jeg har ikke været meget af en gamer på det seneste – bortset fra et par igangværende Scrabble-spil, som jeg har spillet med venner i omkring tre år nu. Jeg har dog lige fået mig en helt ny Pixel 6, og derfor vil jeg undersøge en masse Android-spil på den lidt for store skærm. Mens flere af de her nævnte spil er på min liste – inklusive Genshin Impact og Stardew Valley – vil jeg starte med Doctor Who: The Lonely Assassins. Hvad kan jeg sige? Jeg har været Doctor Who-fan i mange år, og et eventyrspil, der giver mig mulighed for at interagere og løse gåder med en Timelord, er den perfekte måde for mig at komme tilbage til gameplayet.

Billede: Respawn Entertainment

Richard — Apex Legends , Forza Horizon 5

Selvfølgelig kan jeg skrue tiden tilbage og komme ind i noget Big Team Battle denne weekend. Men for det meste vil jeg holde mig til det spil, som Xbox Museum siger er mit mest spillede i 2019, 2020 og 2021, med en stor chance for at blive gentaget i 2022. Det nye kort i Apex Legends gjorde sit job for mig ved at ændre gameplay lige nok til at holde tingene friske uden at bryde det, det gør godt. At åbne store rum for handling, men adskille de fleste af dem med høje mure, har sænket (men ikke elimineret) den endeløse kæde af tredjeparter, som du får på spillets andre kort – så længe du ved, hvordan du navigerer i området uden at hoppe ind i spillet. afgrunden.

Når jeg skal skifte ting, sætter jeg mit hjul i stikkontakten og tager fat på Forza Horizon 5. Nej, de har ikke rettet op på Horizon-seriens “fejl” ved at have alt for mange muligheder for, hvad du kan gøre næste gang… eller gummibåndet AI. Blot at eksistere som det første Forza-spil med god belysning er, hvad jeg har ventet på i denne serie.

Victoria — Pokémon Snap, Pokémon Shining Pearl

I det virkelige liv er min kamerarulle kun tusindvis af billeder af min kat og hund — så Pokémon Snap giver perfekt mening. Det er så beroligende. Der er ingen kampe. Det er bare snesevis af søde pokémons, der beskæftiger sig i naturskønne omgivelser, og det er min opgave at være deres paparazzo. En Alolan Raichu, der surfer i klitterne? Ja tak. En derpy Mantine, der springer ud af havet? Helvede ja. Masser af Bidoof numser at gå rundt.

Når jeg har brug for en pause fra Professor Mirrors vilkårlige billedbedømmelse – manden har ingen forståelse for tredjedelsreglen – lever jeg mit bedste liv løber rundt i Sinnoh-regionen med min Piplup. Jeg er ikke stor til den endeløse træningskamp, ​​så konkurrencerne (også kaldet pokémon skønhedskonkurrencer) er en god ændring af tempo. Du kan virkelig ikke finde en bedre distraktion fra familiedrama end hundredvis af søde pokémons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here