Få livstidstilgang til over 1000 kurs, pluss alle 24 av Rosetta Stones språk

0
141

Skrevet av ZDNet Academy, Partner ZDNet Academy Partner

Partner

Full Bio 8. januar 2022 | Emne: Utdanning

erstatt-dette-bilde.jpg

StackCommerce

Etter de siste par årene ville mange mennesker ikke elsket noe bedre enn å gjøre en stor endring i livet og få se utenlandske reisemål. Selv om det ikke er noe å si når det blir enkelt å reise igjen, kan du i det minste forberede deg på når det skjer, kanskje til og med bytte til en mer lukrativ karriere som lar deg jobbe fra utlandet. Og The Unlimited Lifetime Learning Subscription Bundle ft. Rosetta Stone kan hjelpe deg med det.

Det er ingen bedre måte å starte og fortsette å avansere i en karriere enn å lære nye ferdigheter, og StackSkills Unlimited: Lifetime Membership lar deg gjøre det for alltid. Det tilbyr mer enn 1000 kurs om et bredt spekter av emner, og mange av dem vil hjelpe deg med å utvikle ferdigheter som kan kvalifisere deg for noen svært godt betalte karrierer i næringslivet eller teknologibransjen.

Hver måned , minimum 50 nye kurs legges til, hver med fullføringsbevis for å sette turbo på CV-en din. Du vil også ha tilgang til premium kundestøtte. Nåværende abonnenter har vist sin tilfredshet med 4,5 stjerner av 5 på Trustpilot.

Hvis du planlegger å jobbe i utlandet, kan det å lære nye språk gjøre det mye enklere. Og nå kan du få tilgang til alle de 24 av Rosetta Stones språk hele livet for å hjelpe deg å føle deg komfortabel nesten hvor som helst. Programmet vil lære deg å snakke flytende og har til og med en avansert talemotor som vil hjelpe deg å oppnå en perfekt aksent slik at du høres ut som en innfødt.

Begynn med samtaleemner som servering og shopping, og fortsett deretter på til du faktisk kan ha dybdesamtaler. Verdenskjente organisasjoner som NASA har brukt Rosetta Stone i nesten tre tiår, så du vet at det virkelig fungerer.

The Wall Street Journal observerte: “Rosetta Stone… kan være den nest beste tingen å bo i et land.”

Hvis du planlegger å jobbe eksternt, vil du at videointeraksjonene dine skal være av aller høyeste kvalitet. Så skaff deg verktøyet som gir deg en profesjonell bakgrunn og kan skjule det faktum at du jobber fra en strand.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å gjøre en stor endring i livet ditt, lære et nytt språk og andre høyt betalte ferdigheter med The Unlimited Lifetime Learning Subscription Bundle ft. Rosetta Stone mens du kan få den for bare $199, 90 % rabatt den vanlige MSRP på $1794. I tillegg kan du bruke kupongkoden LEARN10NOW for ytterligere 10 % rabatt.

 Prisene kan endres.

The Unlimited Lifetime Learning Subscription Bundle ft. Rosetta Stone

$199 at ZDNet Academy

Flere ZDNet Academy-tilbud

Lær å spille et nytt instrument og spisse dine musikalske ferdigheter i 2022. Glem dyre treningsmedlemskap. Få BetterMe-abonnementet i stedet Start 2022 ved å mestre NFT-er og kryptovalutaer med disse klassene. Lær hvordan åpen kildekode fungerer med denne Linux-mesterskapspakken