Bethesda kommer att följa upp Fallout 4:s verkliga Pip-Boy med denna Starfield smartklocka

0
14

Starfield, Bethesdas kommande spel med rymdtema, kan ha en smartklocka i spelet som du kommer att kunna få och bära i verkligheten, baserat på en tidig kopia av en manual som hittats av Reddit-användare SquiddyVonn. Manualen beskriver den verkliga klockans funktioner, som inkluderar att visa vädret och stegspårning, och den innehåller till och med bilder som ger oss en bra titt på gränssnittet. Det visar oss också att klockan tillverkas av ett välkänt replikföretag som har arbetat med Bethesda tidigare.

Enligt “The Wand Company LPV6 Chronomark Smartwatch User Manual” kommer klockan att kunna ta emot prognosinformation från en telefon, visa aviseringar och visa olika uppsättningar information på en serie urtavlor. Den visar också klockans “Om”-meny, som innehåller raden “©2022 Bethesda Softworks, ett ZeniMax Media-företag.”

Klockans skärm “Sunrise, sunset and moon phase”. Bild via manualer plus

Om namnet “The Wand Company” ringer en klocka kan det bero på dess arbete med andra repliker — ta något som finns i ett spel, en film eller TV-program och att göra en verklig version av det är något av det. Företaget har gjort Star Trek-kommunikatörkopior som du kan använda för att ringa samtal (även om de använder en Bluetooth-anslutning till din telefon, snarare än framtida teknik) och poké-bollmodeller som lyser när du får handen nära dem (men det du kan inte kasta).

En skärmdump av klockan från Bethesdas video. Bild: Bethesda

Även om manualen ger oss en bra titt på klockan, är det inte första gången vi har sett den. Som VGC påpekar gjorde den också ett kort framträdande i en bakom-kulisserna-video från Bethesda, som publicerades i juni 2021 (den visas precis runt 1:33-strecket). Videoversionen ser ganska mycket identisk ut med den som visas i manualen, och lådan den kommer i verkar vara en kopia av en låda som finns i spelets teaser-trailer – det kan vara ytterligare en hint om att klockan kommer att ha någon sorts roll i spelet.

Grid View

  • Boxen som Bethesda visar som innehåller klockan i dess video. Bild: Bathesda

Starfield är för närvarande planerad att lanseras den 11 november för PC och Xbox Series-konsoler. Om klockan är inställd på att vara en del av en samlarutgåva kommer vi förmodligen att höra mer om den innan dess.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here