Byg et hurtigt USB-C-drev med dette nedsatte M.2 SSD-kabinet

0
14

I de fleste tilfælde køber folk M.2 NVMe-drev for at sætte sig ind i deres stationære pc'er eller bærbare computere for at få mere af den gode, hurtige opbevaring. Men der er nogle andre, mere praktiske applikationer, der ikke kræver at du åbner din hardware. Du kan få en af ​​disse hurtige SSD'er og derefter sætte den ind i et lille kabinet, og pludselig har du lavet dig selv et praktisk og hurtigt bærbart USB-C-drev, der vil koste dig så lidt som $93 med dagens tilbud.

Hvis det lyder som noget, du gerne vil tilføje til dit tekniske repertoire, er Sabrents værktøjsfri USB-C Gen 3.2-kabinet nede på kun $22,94 (normalt $40) hos Amazon. Det er nemt at tilføje et M.2-drev til det, bare løft toppen af ​​og følg instruktionerne for omhyggeligt at føre drevet ind i åbningen. Derefter fastgør du den på plads, så den ikke bevæger sig.

Sabrent M.2 SSD-enclosure < /figure>

Sabrent USB-C 3.2 værktøjsfrit M.2 SSD-kabinet

 • 23 USD
 • 40 USD
 • 43 % rabat

< p>Dette værktøjsfri kabinet understøtter SATA- eller NVMe-klasse M.2 SSD'er, og dets USB Gen 3.2-interface tillader op til 10 Gbps databåndbredde for relativt hurtige overførsler. Den understøtter M.2 SSD'er i formfaktorerne 2242, 2260 eller 2280.

 • $23 hos Amazon

(Bemærk: M.2 SSD-kabinettet, der er vist i hovedbilledet ovenfor, er tilgængeligt her på Amazon for $40, ned fra dens normale $50-pris.)

Du kan sætte en SATA eller NVMe (sidstnævnte er meget hurtigere) SSD i dette kabinet, og det understøtter op til 2280 formfaktoren, som er den mest populære størrelse (det kan rumme 2242- og 2260-størrelse M.2-drev, alternativt). Dens USB 3.2-understøttelse giver mulighed for op til 10 Gbps overførselshastigheder, selvom dens hastighed i sidste ende vil blive bestemt af, hvilken slags drev du stikker inde i den. En overkommelig og relativt hurtig mulighed for at sætte inde i dette kabinet kommer også fra Sabrent. Dens 1TB Rocket Q SSD koster $89,99 lige nu (normalt $111) hos Amazon.

Sabrent Rocket Q 1TB M.2 NVMe SSD

 • 90 USD
 • 111 USD
 • 19 % rabat

 • $90 hos Amazon
Samsung 980 Samsung

Hvis du håber på at få en Samsung SSD inden for denne prisklasse, er dens 1TB 980 NVMe SSD $109,99 – ned fra $139,99 – hos Best Buy. Denne model burde være tilstrækkelig til mange menneskers behov, selvom det ikke er det hurtigste NVMe-drev derude, da det mangler DRAM, som din pc kan bruge til at kortlægge indholdet i drevet for at gøre det hurtigere til at servere dine data .

Samsung 980 1TB M.2 NVMe SSD

 • 110 USD
 • 140 USD
 • 22 % rabat

 • 110 USD ved Best Buy

For en lidt hurtigere Samsung SSD, der har DRAM, så tjek dens 970 Evo Plus med 500 GB lagerplads, der koster $69,99 hos Best Buy, ned fra dens sædvanlige pris på $95.

Samsung 970 Evo Plus 500GB M.2 NVMe SSD

 • 70 USD
 • 95 USD
 • 27 % rabat

 • $70 i bedste fald Køb

For noget helt andet, tjek Amazons fantastiske salgspris på de seneste (tredje generation) AirPods. De er tilbage til $139,99 (oprindeligt $179), hvilket matcher den fantastiske pris, der var populær blandt læserne under Black Friday og Cyber ​​Monday. For dem, der ikke ved det, bevarer disse et design, der ligner AirPods Pro, men har nogle vigtige forskelle. Især har de ikke silikone ørespidser for en bedre pasform, og de understøtter heller ikke aktiv støjreduktion. Selvom de ligner de originale AirPods med hensyn til, hvordan de passer i øregangen, siger vores anmeldelse Chris Welch, at Apple forstærkede lydkvaliteten i denne generation, blandt andre nye tilføjelser. Læs vores anmeldelse.

AirPods (tredje generation)

  < li class="c-product-card__main-price-discount"> 140 USD
 • 179 USD
 • 22 % rabat

Som udseendet ligner deres slankere søskende, AirPods Pro, har de seneste AirPods på startniveau en ny opladningsetui og kortere stilke. De er også vandtætte i modsætning til 2019-modellen og har bedre batterilevetid.

 • 140 $ hos Amazon
 • $170 ved Target

Hvis du leder efter en overkommelig måde at tilføje noget omgivende belysning omkring dit tv, der skifter farve som svar på, hvad der sker på skærmen, så tjek denne aftale hos Amazon. Govee's Immersion-baggrundsbelysning, der understøtter tv mellem 55 og 65 tommer, koster 63,09 $, når du tjekker kuponboksen på denne side. Oprindeligt koster dette produkt $83,99.

Immersion-sættet inkluderer en lang LED-lysstribe, der går bag dit TV, sammen med et kamera, der skal monteres oven på dit TV (sådan kan dets lys matche det, der vises på dit TV). Lysene kan styres via Govees app eller via din stemme med Amazon Alexa eller Google Assistant. Læs vores anmeldelse.

Govee Immersion TV LED-baggrundsbelysning (2020)

 • 63 USD
 • < li class="c-product-card__main-price-full"> 84 USD

 • 25 % rabat

< p class="c-product-card__main-price-disclosure">

Hvis du ønsker en mere filmisk og fordybende tv-oplevelse, kan du tilføje disse Govee-baggrundsbelysninger til dit 55- eller 65-tommers tv. Det fungerer med ethvert indhold, og du kan få dette sæt til langt mindre end konkurrerende modeller fra Philips Hue. Læs vores anmeldelse.

 • 63 USD hos Amazon
 • 67 $ hos Govee

Andre tilbud til at hjælpe dig på fredag

 • Vi dækkede for nylig denne Amazon-aftale på Elgatos Cam Link 4K, som gør det nemmere at forbinde dit DSLR eller spejlløse kamera til en pc og understøtter afspilning i op til 4K opløsning ved 30 billeder i sekundet (eller 1080p/60fps). Normalt 129,99 USD, det er 106,49 USD.
 • Amazon har adskillige Nintendo Switch-spil, der skal eje, sælges til fantastiske priser. Du kan tjekke dem alle ud lige her, og bemærk, at de er digitale versioner, så du skal bare sikre dig, at du har nok lagerplads på din konsol eller det microSD-kort, du måtte have. Hvis du har brug for mere lagerplads, koster Sandisks 256 GB microSD-kort $29,79 hos Amazon.

Bare én ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via bekræftelses-e-mailen, vi lige sendt til dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here