Googles kritiske Pixel 6 januar-opdatering er her

0
10

Google er i gang med at udgive en længe ventet opdatering til Pixel 6-telefoner. Tidligere i dag bemærkede Android-ekspert Mishaal Rahman, at Google postede OTA- og fabriksbilleder til sit udviklerwebsted til januar 2022-patchen. Det betyder, at alle kan sideloade opdateringen til deres Pixel 6 eller Pixel 6 Pro nu, og den officielle over-the-air-opdatering er allerede ankommet på nogle enheder (inklusive nogle, der ejes af Verge-personale).

I en e-mail bekræftede Google, at udrulningen er begyndt, og at softwaren automatisk rulles ud i løbet af den næste uge, afhængigt af din enhed og trådløse operatør.

Ved brug af telefonens indbyggede- in checker starter muligvis processen nu, og hvis den ikke gør det, er sideloading stadig en mulighed. Men at vente på den almindelige udrulning i stedet for at udføre en manuel installation kan være den bedste vej at gå, givet problemerne forårsaget af decembers opdatering.

Denne patch indeholder adskillige fejlrettelser og et par nye funktioner, som Pixel 6-ejere har ventet spændt på. Det er meningen, at den skal finjustere fingeraftrykssensoren, kameraet og understøtte 23W trådløs opladning med andengenerations Pixel Stand. På Pixel 6 Pro kan du bruge dens ultrabredbåndschip til digital bilnøgleadgang til kompatible BMW'er. Denne opdatering tilføjer også “Quick Tap to Snap”-integrationen, som Google og Snapchat udråbte under enhedernes lanceringsbegivenhed og nye baskontroller til Pixel Buds A-Series.

Google havde oprindeligt til hensigt at sende disse funktioner i decemberopdateringen, men stoppede og i sidste ende fjernede filerne fra sit websted, da brugere klagede over forbindelsesproblemer efter installation af patchen. Google siger, at januaropdateringen har rettelser til disse fejl og inkluderer decemberopdateringens rettelser for at løse fejl, der har fået mindst én velkendt Pixel 6-bruger til at droppe telefonen helt.

Med billederne offentlige og et canadisk teleselskab, der citerede mandag den 17. januar til udgivelsen, troede vi, at patchen ville ankomme i næste uge, men den er allerede her. Det er ikke for tidligt for folk, der har købt Pixel 6 eller 6 Pro, og forventer at få en premium-enhed. Selvom hardwaren virkelig er flagskibsniveau, har softwareoplevelsen ikke altid været jævn.

Opdatering 14. januar kl. 16:30 ET: Opdateret for at afspejle, at opdateringen udrulles nu.

Opdatering 14. januar, 16:55 ET: Opdateret for at notere Googles bekræftelse af opdateringen, og at den inkluderer både december- og januar-ændringerne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here