Vergecast: Wordles App Store-kloner, FTC's Meta-retssag går fremad, og pc'ens store år

0
55

Hver fredag ​​udgiver The Verge vores flagskibspodcast, The Vergecast, hvor vi diskuterer ugen i tekniske nyheder med journalister og redaktører, der dækker de største historier.

Denne uge på The Vergecast starter Nilay Patel, Alex Cranz og Russell Brandom showet med nyheder om, at den føderale dommer James Boasberg tillader FTC at fortsætte med en antitrust-sag mod Meta. Besætningen forklarer, hvorfor sagen kan gå videre efter en fyring sidste år, og hvad der så kan ske.

Det næste diskussionsemne fokuserer på den virale succes af det webbaserede puslespil Wordle og kapløbet om at klone det. The Vergecast leder dig gennem dramaet, hvilket resulterer i, at en masse Wordle-kloner bliver fjernet fra Apples App Store.

Senere i showet kigger Verge viceredaktør Dan Seifert forbi til denne uges gadget talk. På docket: Canon-printere, der forlader deres DRM-toner (indtil videre), rapporter om pc-markedet, der oplever sin første store vækst i et årti, og takeaways fra dette års CES.

Previous articleMark Zuckerberg og Sundar Pichai var involveret i annoncesamarbejde, hævder retssag
Next articleEV-startup Bollinger 'på ubestemt tid' forsinker sine robuste elektriske lastbiler for at fokusere på varevogne

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here