Windows 11 får Android-apps, proceslinjeforbedringer og mere i næste måned

0
36

Microsoft planlægger at lancere en offentlig forhåndsvisning af deres Android-apps til Windows 11 i næste måned sammen med nogle proceslinjeforbedringer og nydesignede Notesblok- og Media Player-apps. Windows-chef Panos Panay skitserede de kommende ændringer af Windows 11 i et blogindlæg i dag, og de ser ud til at være en del af Windows 11's første store opdatering.

Forbedringerne på proceslinjen inkluderer en mute og unmute funktion og sandsynligvis muligheden for at vise et ur på sekundære skærme. Begge manglede ved lanceringen af ​​Windows 11, men Microsoft arbejder stadig på at forbedre proceslinjen yderligere for at bringe manglende funktionalitet tilbage som træk og slip.

Den kommende Windows 11 næste måned vil også omfatte vejr-widgetten, der vender tilbage til proceslinjen, noget Microsoft begyndte at teste i sidste måned. Microsoft redesigner også sine Notesblok- og Media Player-apps, og begge inkluderer mørke tilstande og designjusteringer, der passer bedre til Windows 11.

Android-apps kommer til Windows 11 næste måned.

Den store nye tilføjelse vil dog være Android-apps på Windows 11. Panay siger, at dette vil være en “offentlig forhåndsvisning”, hvilket indikerer, at funktionen stadig vil være i beta, når den er bredt tilgængelig i næste måned. Microsoft begyndte først at teste Android-apps på Windows 11 med testere i oktober, og funktionen giver dig mulighed for at installere et begrænset antal apps fra Amazons Appstore. Der er en række forskellige løsninger til at få Google Play Butik til at køre på Windows 11, men Microsoft understøtter ikke officielt dette.

Panay delte også en række statistikker om, hvor vigtigt Windows er blevet i løbet af de sidste par år. Windows 10 og Windows 11 kører nu på 1,4 milliarder enheder hver måned, og pc-markedet har oplevet stærk vækst under hele pandemien.

“Når vi reflekterer over, hvad der driver dette strukturelle skift i pc-efterspørgsel og -brug, ser vi tre vedvarende tendenser: stigningen i hybrid arbejde og læring, skift i underholdningsvaner og distributionsmodeller og ændrede forbrugervaner til daglige opgaver,” siger Panay.

Den nye mulighed for vinduesdeling i Windows 11. Billede: Microsoft

Microsoft siger, at det har set en 6x stigning i antallet af mennesker, der bruger apps som Cisco WebEx, Slack, Microsoft Teams og Zoom. Næste måneds Windows 11-opdatering vil også gøre det nemmere at dele din skærm i Microsoft Teams og andre videoopkaldsapps. En ny fane vises, når du holder markøren over apps som Teams på proceslinjen, og den giver dig mulighed for hurtigt at dele vinduesindhold under et opkald.

“Siden pandemiens start har 70 pct. flere mennesker streamede indhold på tværs af Hulu, Netflix og YouTube på Windows, og de månedlige spilleminutter voksede med over 35 procent,” afslører Panay. “Som et team føler vi en enorm taknemmelighed og stolthed over at levere et produkt, der i stigende grad er blevet en del af folks hverdag, og vi ved, at vi ikke er færdige.”

< strong>Opdatering, 26. januar kl. 9:35 ET: Artikelopdatering med detaljer om en ny vinduesdelingsfunktion, der kommer til Windows 11 næste måned.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here