Instagrams nye kronologiske tilstand er præcis, hvad et feed skal være

0
130

Instagram annoncerede onsdag, at det tilføjer to nye tilstande, der ændrer, hvordan hovedfeedet fungerer, hvilket bringer den længe ventede omvendt kronologiske visning tilbage. Virksomheden kalder de to nye tilstande “Følger” og “Favoritter”, og siger, at de er designet til at “give dig flere valgmuligheder og kontrol over, hvad du ser”, mens du bruger appen (det vil sige lade dig undgå ting som foreslåede indlæg og algoritmisk sortering baseret på, hvem og hvad appen tror, ​​du kan lide).

Instagrams beskrivelse af “Følger”-feedet er virkelig noget at se: “Se de seneste opslag fra konti, som du følger, i den rækkefølge, de blev offentliggjort.” Og det siger jeg ja til. Det er præcis, hvad jeg vil have, at alle sociale netværk skal være!

Instagram siger, at det vil fortsætte med at gøre hovedfeedet endnu mindre lineært

Instagram beskriver også Favoritter-tilstanden i sin meddelelse – grundlæggende, du vil være i stand til at stjernemarkere op til 50 konti, og indlæg fra dem vises højere i dit hovedfeed. Du vil også være i stand til at se disse opslag i et separat “Favoritter”-feed, som Instagram siger starter med de seneste opslag.

Instagram-talsmand Seine Kim fortalte The Verge i en e-mail, at “din favoritliste er privat for dig og vil ikke være synlig for nogen andre”, hvilket forhåbentlig vil forhindre, at den bliver en social kampplads som Myspaces top otte-funktion.

< p class="c-read-more__intro"> Relateret

Myspace Tom fik det rigtigt

Alt har selvfølgelig en pris. I pressemeddelelsen, der annoncerer ændringen, skriver Instagram-chef Adam Mosseri: “Med tiden vil vi tilføje flere anbefalinger til dit feed baseret på dine interesser.” For mig lyder det som om, at det primære standardfeed vil begynde at have mere og mere indhold fra folk, jeg ikke følger (hvilket er præcis den klage, som mange mennesker har haft med den nuværende version af feedet).

Så længe det følgende feed forbliver på plads, burde det dog være tåleligt. Hvis jeg skal trykke et par gange mere for at komme til det, jeg vil have, er det, hvad det er – bare så længe det dejlige kronologiske feed ikke forsvinder (men hvis det gør, vil vi måske se det samme ramaskrig, som skete, da Twitter gjorde dets kronologiske feed sværere at få adgang til).

Disse tilstande har været undervejs i et stykke tid: Adam Mosseri talte om det et par gange sidste år, og nogle brugere har fået prøvet det. Instagram drillede endda, at det kom på Twitter i går. Nu skulle den dog endelig være på vej til alle. For at komme til et af de alternative feeds skal du trykke på Instagram-logoet i øverste venstre hjørne, når du er på fanen Hjem, og nyde den kronologiske lyksalighed.