Netflix' Pacific Rim-anime afsluttes i april

0
155

Sidste år debuterede Netflix med et anime-spinoff-sæt i mech-vs.-kaiju-verdenen Pacific Rim, og i næste måned er serien ved at være slut. Anden og sidste sæson af Pacific Rim: The Black kommer til streamingtjenesten den 19. april og beskrives som den “episke konklusion” for historien.

The Black følger et par af tvillinger i Australien, der ender med at bruge en trænings Jaeger – de gigantiske mekanismer fra live-action-filmene – til at bekæmpe monstre og søge Sydneys relative sikkerhed. I et interview med The Verge sidste år forklarede superviserende direktør Hiroyuki Hayashi, at et af målene med showet var at vise virkningen af ​​kaiju-invasionen fra et andet perspektiv.

“Folket i Pacific Rim: The Black er overlevende, der er blevet forladt af magien ved avanceret teknologi,” sagde han. “Hvis der er noget, er de afbildet til at have et teknologiniveau tættere på det, vi har i dag, bortset fra Jaeger-teknologien.”

Sæson 2 vil fortsætte historien, som involverer alt fra mennesker/kaiju hybrider til en monster-besat kult. I mellemtiden kan du få en kort smagsprøve på teaser-billederne nedenfor.

Grid View