Overwatch 2s nye ping-system giver spillere flere måder at kommunikere på

0
183

I kølvandet på meddelelsen om Overwatch 2 beta-dato og en undskyldende video fra spildirektør Aaron Keller, der lover, at holdet ville give mere konsekvente opdateringer om fremskridt, er Overwatch 2-nyhedssluserne officielt åbnet. I denne seneste opdatering bliver vi tilbudt et glimt af Overwatch 2s overhalede ping-system.

“Vi ønskede at skabe et system, der ville forbedre stemmekommunikationen samt give alternative måder at dele på. information med dit team,” siger systemdesigner Gavin Winter i blogindlægget.

Nye funktioner inkluderer karakterspecifikke callouts, hvori, når en spiller laver et ping, deres holdkammerater hører denne notifikation i den pågældende spillers helts stemme. Bloggen giver et eksempel: “hvis du spiller Tracer og pinger en fjendtlig Reaper, vil dine holdkammerater høre Tracer råbe, hvor Reaper befinder sig.” Bloggen går i flere detaljer om, hvordan pings vil vise den sidst kendte placering for at flytte fjender, hvilket giver spillerne mere information om, hvordan man bevæger sig gennem kort uden at bekymre sig om at blive overfaldet. Der er også en ny funktion, der pinger en holdkammerats placering på minikortet og giver spillerne mulighed for at reagere på pings baseret på valg, der er foretaget i et nyt kommunikationshjul. Nu, når et teams Genji begynder at spamme “Jeg har brug for healing”, vil spillet faktisk vise venlige healere, at Genjis placering på minikortet, så de kan helbrede og dermed holde kæft på ham.

Relateret

Activision Blizzard står over for retssag og medarbejdernes tilbageslag over seksuel chikane

Et forbedret ping-system har længe været et spørgsmål fra Overwatch-spillere. Det forbedrer ikke kun et holds evne til at kommunikere, men det er også et vigtigt tilgængelighedsværktøj for spillere, der ikke kan (eller vil) deltage i stemmechat. Udviklerne bemærkede, at det nye ping-system er et igangværende arbejde og kan ændres, når spillets lukkede beta nærmer sig.