Spotify ser ud til at teste en revitaliseret biltilstand

0
179

Spotify lader angiveligt nogle Android-brugere teste en ny, stemmefokuseret biltilstand, efter at den fjernede Car View sidste år uden nogen åbenbar erstatning. Ifølge en rapport fra 9to5Google, som inkluderer skærmbilleder af testen, ligner Car Mode mindre den hypersimplificerede Car View, der kom før den, og mere som en version af Spotifys sædvanlige grænseflade, der er tilpasset for at gøre hurtige handlinger nemmere.

Mens den nuværende version af Car Mode, som Spotifys test har en fane, der giver dig adgang til din nyligt afspillede musik, er søgeskærmen blevet erstattet af en stemmestyringsfunktion. Grænsefladen til at styre, hvad der i øjeblikket afspilles, har et lignende layout som Spotifys almindelige tilstand, som skulle give dig mulighed for at bruge muskelhukommelse (uden en masse af de visuelle forstyrrelser, der er på standardskærmen).

9to5Googles skærmbilleder fra Car Mode-testen. Billede: 9to5Google
Spotifys nuværende ikke-biltilstand grænseflade til styring af musik..

Ligheden til den almindelige grænseflade løser et problem, som nogle brugere havde med den tidligere Car View – da Spotify “pensionerede” den, ønskede mange kommentatorer den god riddance , og sagde, at det krævede mere af deres opmærksomhed at bruge, da det var så ukendt.

Testen ser ikke ud til at være tilgængelig for alle. Da jeg åbnede Spotify på min Pixel 2, mens jeg var forbundet til min bils Bluetooth, spurgte appen, om jeg var i en bil, og om jeg ville åbne Google Maps. Ellers forblev grænsefladen den samme. Spotify på min iPhone så ud til at bruge den samme grænseflade, som den gjorde, da jeg testede den i november.

Grænsefladen forbliver uændret for folk, der ikke bliver bedt om at deltage i testen via en pop-up.

Spotify reagerede ikke med det samme på The Verges anmodning om kommentarer til dets testplaner og hvornår (eller hvis) det forventede at rulle Car Mode ud til flere brugere. Forhåbentlig bliver det en del af appen til sidst – desværre vil bilister uundgåeligt bruge deres telefoner til at styre deres musik, mens de kører, og den oplevelse skal være så hurtig som muligt (uden at skulle betale $90 for Spotifys Car Thing-hardware).