One Piece får en RPG med en ny historie fra serieskaberen Eiichiro Oda

0
249

One ​​Piece får et nyt videospil. Under en videopræsentation, der fejrede 25-års jubilæet for One Piece, annoncerede Bandai Namco, at den berømte manga-/anime-serie vil få et nyt RPG med en original historie skrevet af serieskaberen Eiichiro Oda.

One Piece Odyssey er et nyt åben-verden-spil, hvor stråhattene har skatte at finde en mystisk ø at udforske. Spillet udvikles af ILCA, et japansk studie, der for nylig arbejdede på Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl-genindspilningerne, samt Dragon Quest XI og Nier Replicant. Selvom annonceringstraileren ikke viste for meget uden for mellemsekvenser og udforskning, ved vi, at der vil være turbaserede kampe, og at spillerne vil have besætningen på Thousand Sunny og en helt ny karakter til deres rådighed.

Ud over et nyt spil får One Piece også en live-action-tilpasning fra Netflix. Det meste af rollebesætningen er blevet annonceret, hvor Iñaki Godoy er blevet brugt til at spille Straw Hats-lederen Monkey D. Luffy.

One ​​Piece-skaberen Eiichiro Oda har en vane med entusiastisk at dele sine tanker ledsaget af søde små tegninger af hans karakterer. Til One Piece Odyssey-afsløringen sagde han:

“Jeg tænkte ved mig selv – var det ikke ligesom for tre år siden, da jeg designede karaktererne? Hahaha! Men da jeg faktisk så spillet… Wow! Det føltes som om jeg så en FILM!!! Hvilken utrolig fordybelse.”

One ​​Piece Odyssey kommer til PlayStation, Xbox og pc i 2022.