Reddit bringer r/Place tilbage, dets kunsteksperiment for aprilsnar

0
245

Reddit sagde mandag, at det bringer sin r/Place April Fools' Day-oplevelse tilbage i fire dage fra den 1. april. Alex Le, Reddit executive vice president for strategi og specielle projekter sagde i et blogindlæg, at flytningen var beregnet til at fremvise “magien ved online-fællesskaber, samtale og samarbejde.”

r/Place-tavlen, som blev lanceret den 1. april 2017, indeholdt et stort, hvidt pixelgitter, hvorpå loggede Reddit-brugere kunne placere farvede pixels én ad gangen hvert femte minut bare ved at trykke på den. Det var vildt populært og tiltrak omkring 16 millioner brikker fra mere end 1 million brugere (men havde selvfølgelig også sin andel af mærkelige og grove billeder).

For den seneste iteration af r/Place, som begynder den 1. april kl. 9:00 ET, skal du logge ind på Reddit og navigere til r/Place ved at klikke på widget-ikonet med bogstavet P øverst i hjemmefeedet eller via fællesskabsskuffen i appen. Du vil derefter være i stand til at placere en flise eller pixel efter eget valg. Hvis du besøger siden, men du ikke er logget ind på Reddit, kan du stadig se billedet udvikle sig i realtid, men du vil ikke være i stand til at placere dine egne fliser. Oplevelsen vil være tilgængelig indtil den 5. april ved midnat ET.

Art. Stem på dette, så det er det, der dukker op, når du søger efter “Kunst”. fra stedet

“Vi lærte fra det originale eksperiment, at folk online er naturligt samarbejdende, at redditors er mere kreative end vi er, og at Reddit er et sted, hvor store ting blomstrer,” Le sagde i blogindlægget. Han tilføjede, at aprilsnar på platformen har “en historie med at inspirere, hvordan vi bygger nye funktioner,” såsom Robin, en chatrumslignende funktion, der parrede tilfældige brugere, hvilket førte til Reddits realtidschat, og Circle of Trust , en aprilsnar i 2018, som Le sagde, inspirerede til kommentarer i realtid og optælling af stemmer.

“Vi ser frem til at se, hvilket samarbejde der sker på r/place i år og lære, hvordan vi kan forbedre vores platform,” sagde Le.

Relateret

Lad dette være året, hvor 1. aprilsnar for brands dør