Fortnite introducerer ny Zero Build-tilstand

0
142

Som en del af sin seneste sæson fjernede Fortnite bygningen, en af ​​spillets mest ikoniske funktioner. Og nu ser det ud til, at udvikleren Epic gør ændringen til en mere permanent del af oplevelsen med introduktionen af ​​Zero Build-tilstand. Som navnet antyder, er tilstanden en kampfokuseret mulighed, hvor spillere ikke kan samle ressourcer til at bygge defensive strukturer; Fortnite introducerede for nylig et nyt skjold og flere mobilitetsmuligheder for at kompensere for det, hvilket giver en hurtigere oplevelse.

Zero Build er tilgængelig til at spille på tværs af solo, duoer, trioer og squad modes, og det slutter sig til en stadigt voksende liste over måder at spille Fortnite på, inklusive Creative, Impostors og den voldsfrie Party Royale. Men i skrivende stund er standard Battle Royale-tilstanden ikke tilgængelig i spillet. Eksistensen af ​​en Zero Build-mulighed antyder, at bygningen vil finde vej tilbage til oplevelsen i en separat tilstand, men Epic har endnu ikke specificeret, hvordan eller hvornår det kan ske.

I i mellemtiden kan du tjekke den fulde liste over ændringer til Fortnite her, inklusive tilføjelsen af ​​en stor raketkaster.