Keychrons Q3 er et premium-tastatur med et mere rummeligt layout

0
146

Hvis du kunne lide udseendet af Keychrons fremragende Q1 og Q2 mekaniske tastaturer, men ikke er fan af deres kompakte layout, så er Q3 måske noget for dig. Den har et større og mere traditionelt tenkeyless (TKL) design, hvilket betyder, at det burde føles mere velkendt for de fleste.

På trods af dets større layout bruger Q3 en lignende aluminiumskonstruktion og pakningsmonteringsdesign som Q1 og Q2, hvilket gav en fantastisk skrivefølelse på begge tastaturer. Keychron Q3's layout kan konfigureres takket være dens understøttelse af QMK-firmware, hvilket betyder, at du kan bytte positioner på dens nøgler på hardwareniveau eller programmere forskellige makroer.

I blåt. Billede: Keychron
Ja, tastaturet fås med en programmerbar skive. Billede: Keychron

I mellemtiden er dens switches hot-swappable, så de kan ændres uden at skulle aflodde dem. Tilgængelige switches inkluderer Gateron G Pro Reds, Blues eller Browns. Selve tastaturet understøtter både Windows og Mac. Den forbindes til en computer via et medfølgende, aftageligt USB-C-kabel.

Salget af Keychron Q3 åbner i dag på Keychrons hjemmeside. Tilgængelige farver inkluderer sort, grå og blå, og der er også mulighed for at få tastaturet med et amerikansk (aka ANSI) layout eller europæisk ISO-layout. Priserne starter ved $154 for barebones-versionen, som kommer uden kontakter eller tastaturhætter, eller $174 for en fuldt monteret model med PBT-tasthætter. Og ja, den fås med en omprogrammerbar volumenknap ($164 barebones, $184 fuldt samlet).