Samsungs hurtige 1TB 980 Pro M.2 SSD, der er PS5-klar, koster kun 136 $ hos Newegg

0
121

Det er normalt ikke overkommeligt at tilføje en hurtig M.2 SSD til din PS5, men hos Newegg kan du få den største rabat endnu på Samsungs 1TB 980 Pro-drev, der har en køleplade forudinstalleret. Det koster kun $135,99 med tilbudskoden SSBQ3Z25 anvendt ved kassen, ned fra dens typiske $170 pris, som Amazon i øjeblikket sælger det for. Faktisk er denne model billigere lige nu end den version, der udelader kølepladen.

Samsung regner denne model for at være PS5-klar, både med hensyn til at levere den nødvendige køleplade for at holde kør køligt i din konsol og med dens sekventielle læsehastigheder på op til 7.000 MB/s og sekventielle skrivehastigheder på op til 5.100 MB/s. Selvom det er rigtigt, at vi har haft succes med at bruge langsommere M.2 SSD'er i en PS5, kan fremtidige spil kræve højere hastigheder, så det er en god idé at få den mest kapable SSD for pengene – og dette er en af ​​dem.

Selvfølgelig kan du bruge dette i en pc, hvis du foretrækker det, men husk, at det vil fungere hurtigst monteret på et PCIe 4.0 bundkort. Selvom du er bagudkompatibel med PCIe 3.0 bundkort, der har et ekstra M.2 slot, får du langsommere overførselshastigheder sammenlignet med PCIe 4.0.

Åh, og om emnet PS5, held og lykke, hvis du prøver at få fat i en digital PS5-udgave fra Amazon i dag, fra kl. 11:00 ET.

Samsung 980 Pro (1TB) med heatsink

 • 136 $
 • 250 USD
 • 46 % rabat

< p>Samsungs 980 Pro er en hurtig PCIe 4.0 M.2 SSD, der er i stand til sekventielle læsehastigheder på op til 7.000 MB/s og skrivehastigheder på op til 5.000 MB/s. Disse specifikationer gør det til et godt valg til en moderne PCIe 4.0-udstyret pc eller til en PS5.

 • $136 hos Newegg
 • $170 hos Amazon

Best Buy er vært for et udsalgsbegivenhed på adskillige Razer-spiltilbehør (Amazon matcher disse priser i mange tilfælde), lige fra spillestole, headsets, webcams , og mus til tastaturer og controllere. Du bør tjekke den fulde liste her, da der helt sikkert er nok tilbud til at opbygge dit spillerumsopsætning, men vi vil blot vælge nogle få ud som højdepunkter, som vi har haft erfaring med testning.

Mini Razer Huntsman

Razer Huntsman Mini

 • 75 USD
 • 130 USD
 • 43 % rabat

Huntsman Mini er Razers første 60 procent tastatur. Den har ikke et numerisk tastatur eller dedikerede mediekontroller, men det er en meget kompakt model, der ikke fylder meget på dit skrivebord.

 • $75 ved Best Buy
 • $75 hos Amazon

Razer Wolverine V2 kablet Xbox og pc-controller

 • 50 USD
 • 100 USD
 • 51 % rabat

Hvis du higer efter klikkende, responsive knapper, tilpasselige makrotaster og justerbare triggere, så tjek Razers Wolverine V2. Det er et behageligt alternativ til at bruge Microsofts trådløse standardcontroller.

 • 50 USD ved Best Buy
 • < li class="c-product-card__buttons"> $50 hos Amazon

Razer Kiyo Pro

 • 95 USD
 • $ 200
 • 53 % rabat

Kiyo Pro er et linseformet webcam, der understøtter optagelse i op til 1080p opløsning med 60 billeder i sekundet. Den har et ultrabredt 103-graders synsfelt, selvom det kan justeres ned til 80 grader. Kiyo Pro har en indbygget mikrofon.

 • $95 hos Amazon
 • 95 USD ved Best Buy
2000th

Hvis du har brug for en adgangskodeadministrator, tilbyder 1Password læsere af The Verge en kæmpe 60 procent rabat på et års abonnement på en individuel eller familiekonto. Tilbuddet er kun tilgængeligt for nye brugere, ikke tilbagevendende kontoindehavere. Hvis det kun er dig, der skal konfigureres med 1Password, betaler du omkring $14,40 for et års individuel service i stedet for $36. Familieplanen koster lidt mere med denne rabat, men den er stadig kun 24 USD for et års tjeneste – ikke dårligt, da den dækker fem personer.

1Password

1Password-abonnement (individuelt abonnement, årlige omkostninger)

 • 14 USD
 • 36 USD
 • 60 % rabat

Du kan spare 60 procent om måneden på et individuelt abonnement, som normalt koster 2,99 USD om måneden i op til et år.

 • $14 ved 1Password
1Password

1Password-abonnement (familieabonnement, årlige omkostninger)

 • 24 USD
 • 60 USD
 • 60 % rabat

1Passwords familieabonnement giver op til fem personer individuel adgang til 1Passwords tjenester. Typisk 5 USD om måneden, denne tidsbegrænsede aftale bringer prisen ned til 2 USD om måneden i op til et år.

 • $24 ved 1Password

Streamingenheder behøver ikke at koste dig så meget, men hvis du har haft øje for tilbud på det nyeste Apple TV 4K, der er bygget med en HDMI 2.1-port og inkluderer den nye Siri Remote, har vi fundet en for dig. Du kan hente det renoverede 64 GB Apple TV (2021) for $169 i stedet for $199. Hvis du bliver hængende i, at den bliver renoveret, så ærgr dig ikke (eller i det mindste mindre). Apples renoveringsprogram er et af de fineste der findes, og tilbyder et års begrænset garanti, hvor AppleCare stadig er på bordet for ekstra dækning, hvis du vil købe det. Hvad mere er, vil produktet ankomme i stand som ny. Den eneste ulempe er, at den ikke inkluderer et HDMI-kabel. Læs vores anmeldelse.

Apple TV 4K (2021, renoveret) 64 GB

 • 169 USD
 • 199 USD
 • 16 % rabat

Apples seneste 4K-klare streamingboks bringer bedre specifikationer end før med HDMI 2.1-understøttelse og den nye Siri Remote. Den har 64 GB indbygget lagerplads, og Apples A12 Bionic-chip driver oplevelsen.

 • 169 USD hos Apple

Andet tilbud, du måske kan lide

 • Hvis du rejser med skrøbelig teknologi, vil du måske have et hårdt etui til at beskytte det. Nanuk 915 etuiet med skumindsats er $40 rabat i en begrænset periode gennem B&H Photo. Normalt 106,95 USD, det er 66,95 USD, når du tilføjer det til din indkøbskurv.
 • I tilfælde af at du gik glip af gårsdagens aftaleopsamling, er Amazons andengenerations Echo Buds med et kablet opladningsetui stadig 58 procent rabat. Normalt $119,99, du kan snuppe et par for kun $49,99. Det er et godt tilbud for trådløse øretelefoner, der kan prale af støjreduktion og god lydkvalitet.
 • Har du brug for en anden PS5-controller? Adorama sælger den hvide DualSense for $10 mindre end andre forhandlere. Tilføj det til din kurv for at få det for $59 i stedet for $69.

Bare en ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedserklæring, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner