WhatsApp får bedre talebeskeder i de næste par uger

0
112

WhatsApp annoncerede onsdag, at det vil udrulle nogle forbedringer af talebeskeder i løbet af de kommende uger, herunder muligheden for at lytte til en besked, mens du læser andre chats og afspille beskeder med 1,5 eller 2 gange hastighed (ja , venligst, sæt denne funktion overalt).

Oplevelsen af ​​at optage beskeder bliver også bedre. WhatsApp lader dig nu pause og genoptage din optagelse, så du ikke behøver at efterlade store huller af stilhed, hvis du tænker på, hvad du skal sige næste gang, eller gentage en optagelse, hvis du har brug for en kort samtale i det virkelige liv. Du vil også være i stand til at lytte til en besked, før du sender den for at sikre, at du ikke ved et uheld blev afskåret eller inkluderet noget, du ikke ville have.

Et eksempel på, hvordan den nye stemmechat-brugergrænseflade ser ud. Billede: WhatsApp

Der er også en lille æstetik forbedring. I stedet for blot at bruge en linje til at vise fremskridt i din stemmemeddelelses afspilning, vil WhatsApp nu bruge en bølgeform af den faktiske besked. Derudover kan WhatsApp huske, hvor du var, da du satte afspilning på pause, og lade dig begynde at afspille fra det tidspunkt igen, så du ikke behøver at lytte til en hel besked igen.

Disse forbedringer vil sandsynligvis blive brugt meget – WhatsApp siger, at brugere i gennemsnit sender 7 milliarder stemmechat om dagen. Mens nogle lignende funktioner allerede var tilgængelige i andre apps (Telegram, for eksempel, har ladet dig lytte til beskeder uden for chats i et stykke tid), er det bestemt rart at se WhatsApps version få noget opmærksomhed.