Amazon og Roku forlænger deres streamingaftale uden ekstra drama

0
92

I de seneste år har Roku haft et dødvande med underholdnings-/internetgiganter som WarnerMedia, NBCUniversal og YouTube, da dets ambitioner skifter fra blot at sælge tv-streaminghardware til reklamer og indhold. Imidlertid annoncerede virksomheden i dag en forlængelse af sin aftale med Amazon, der sikrer, at Prime Video- og IMDb TV-apps vil bevare en tilstedeværelse på Roku-enheder uden frem og tilbage skænderier, trusler eller mudderkastning, der forsinkede udrulningen af ​​HBO Max og Peacock og fik YouTube TV's app til at forsvinde i et stykke tid.

Roku:

Roku og Amazon har nået en flerårig forlængelse af deres distributionsaftale. Kunder kan fortsat få adgang til Prime Video- og IMDb TV-apps på deres Roku-enheder.

Relateret

Roku er med i annoncen forretning, ikke hardwarebranchen, siger CEO

Ved Amazon overhovedet, hvad det køber med MGM-opkøbet?

Der er ingen indikation af uenighed der eller ændring i datadeling, selv da Amazon pumper sit gratis IMDb-tv-tilbud op med indhold fra det nyligt lukkede køb af MGM for 8 milliarder dollars og forbereder høj- profil streaming indhold på Prime Video, som dens nye The Lord of the Rings-serie. I mellemtiden betyder det formentlig, at Rokus annonceunderstøttede kanal vil fortsætte med at streame på Fire TV-platformen, og dens bokse vil forblive på lager på Amazons hjemmeside.

Som Roku CEO Anthony Wood forklarede på en episode af Vergecast, er dens forretningsmodel at tage noget af annoncebeholdningen af ​​annonceunderstøttede kanaler (som IMDb TV), der streamer på dens platform for at sælge målrettede annoncer. Nogle udgivere har deres egne planer for målretning, og det forårsager friktion, som foreslået i en rapport fra The Information sidste efterår, der bemærkede, at de to kunne have et problem, hvis Amazon ønskede adgang til detaljerede visningsdata, som det kunne linke til sine kunder.