To topchefer fra Truth Social trækker sig fra virksomheden

0
100

To ledere, der bygger tidligere præsident Donald Trumps alternative sociale netværksplatform Truth Social, har forladt virksomheden, ifølge en ny rapport fra Reuters.

Chief technology officer Josh Adams og leder af produktudvikling Billy Boozer trak sig begge fra deres roller mindre end et år efter at have tilsluttet sig Trumps sociale medie-satsning. Deres afgange kommer efter Truth Social-appens katastrofale debut den 20. februar, en lancering plaget af tekniske fejl og et 13-timers udfald.

Mere end en måned efter lanceringen har tjenesten vist kun få forbedringer. Nye brugere bliver stadig sat på en stadigt voksende venteliste med millioner eller flere for at tilmelde sig appen. Trump har kun skrevet på netværket én gang.

Mere end en måned efter lanceringen har tjenesten vist en lille forbedring

Fra offentliggørelsen er det uklart, om Truth Social har fundet afløsere for de fratrådte ledere, eller om de arbejder i virksomheden i forskellige roller. Adams, Boozer og Trump Media & Technology Group (TMTG) reagerede ikke umiddelbart på anmodninger om kommentarer fra The Verge.

Trump udråbte sin egen app til sociale netværk kort efter, at han blev forbudt fra Twitter i januar 2021 som følge af urolighederne den 6. januar ved den amerikanske hovedstad. Først lancerede Trump en blog på sin kampagnehjemmeside, der var stylet til at ligne et Twitter-feed. Han blev senere bejlet til af andre alternative sociale platforme, som Parler og Gettr, for udelukkende at tilslutte sig deres virksomheder. Trump afslog disse tilbud, og TMTG sluttede sig til moderselskabet til Rumble, et YouTube-alternativ med fri tale, gennem virksomhedens SPAC.

Ved lanceringen røg Truth i vejret i den mest downloadede app på Apples App Store til sociale netværk. Men kun et par uger senere er den “censurfrie” Twitter-klon smuttet ind på det 28. mest populære sted, på trods af al hypen omkring appen fra Trump-fløjen af ​​det republikanske parti. Apptopia, et analysefirma, rapporterede for nylig, at Truth toppede med 170.000 downloads om dagen og er nede på omkring 8.000 nu.

I februar, Devin Nunes, tidligere husmedlem og leder af TMTG, fortalte Fox News, at Truth social ikke ville være “fuldt operationelt” før i slutningen af ​​marts. Virksomheden har endnu ikke udsendt nogen meddelelser vedrørende dets officielle lancering og Google Play Butik-apps fra den første uge af april.