HP Envy x360 2-i-1 er til salg til sin laveste pris nogensinde på Best Buy

0
23

Vores samling af tilbud denne fredag ​​inkluderer en række forskellige udsalg på bærbare computere og telefoner. Vores første deltager i dag er HP Envy x360 15, som typisk koster 1.029,99 USD, men som er til salg hos Best Buy til 729,99 USD, hvilket er den laveste pris nogensinde. Denne 2-i-1 begynder bestemt at vise sin alder, men er stadig en fremragende værdi for en konvertibel bærbar computer.

Envy x360 er en fantastisk anvendelse af AMD-hardware i HPs kompakte og robuste 2-i-1 formfaktor. Den 15-tommer, 1080p touchscreen-skærm er sikkerhedskopieret af en AMD Ryzen 5 5700U CPU og 8 GB RAM, hvilket giver den mere end nok strøm til de fleste produktivitetsapplikationer. Men selv med AMDs integrerede grafik er Envy 15 også i stand til at trække sit vægt i spilområdet.

Ud over et par USB-A-porte inkluderer Envy også en USB-C-port og en microSD-kortplads. USB-C-portene mangler dog Thunderbolt 3-understøttelse. Dette begrænser desværre denne bærbare computers dataoverførselshastigheder, men medmindre du har brug for en bærbar computer, som du planlægger at docke regelmæssigt ved et skrivebord, er Envy x360 2-i-1 en solid anbefaling til dette prispunkt. Læs vores anmeldelse.

HP Envy x360 15 2-i-1
 • 730 $ < /li>
 • 1.030 USD
 • 30 % rabat

HPs Envy x360 er en lækker bærbar computer med solid ydeevne og batterilevetid. Denne konfiguration inkluderer en AMD Ryzen 5700U, 8 GB hukommelse og en 512 GB SSD.

 • 730 USD ved Best Buy

Best Buy har nedsat HP Spectre x360 14 2-i-1 bærbar til 1.479,99 USD fra den sædvanlige pris på 1.729,99 USD. Dette er den laveste pris, vi har set for, hvad vi anser for at være den bedste 2-i-1, du kan købe. Denne 14-tommer 2-i-1 er en fantastisk kombination af form og funktion, som kan prale af fantastisk batterilevetid og en lysstærk OLED-skærm med en opløsning på 3000 x 2000. En praktisk magnetisk stylus leveres endda pakket med denne bærbare computer ud af æsken for at drage fuld fordel af dens berøringsskærm og kan nemt fastgøres på siden af ​​den bærbare computer, når den ikke er i brug.

Spectre x360 er drevet af en Intel Core i7-1195G7 CPU og 16 GB RAM. Noget ekstra hardware med denne konfiguration inkluderer 1 TB SSD-lagerplads ud over 32 GB Intel Optane-hukommelse. Inkluderingen af ​​Optane-hukommelse giver mulighed for bedre ydeevne og overførselshastigheder til dine vigtigste applikationer.

En række alsidige tilslutningsmuligheder hjælper med at afrunde denne bærbare computer med et par Thunderbolt 4-kompatible USB-C-porte, en enkelt USB-A-port og en microSD-kortplads. På trods af inkluderingen af ​​noget bloatware ud af æsken og en lidt stiv touchpad, er HP Spectre x360 en fremragende produktivitetsbærbar computer til alle, der er cool med dens lidt højere pris. Læs vores anmeldelse.

Bedste bærbare computer 2022: HP Spectre x360 14

HP Spectre x360 14

< ul class="c-product-card__main-price-list">

 • 1.480 USD
 • 1.730 USD
 • 15 % rabat
 • HP Spectre x360 14 er den bedste Windows bærbare computer. Den er udstyret med en 3:2 OLED-skærm, men den tilbyder også fremragende ydeevne og kommer med en stylus, der fastgøres magnetisk på siden af ​​chassiset.

  • 1.480 USD ved Best Buy

  Relateret

  The Verge's 2022 eksamensgaveguide

  Normalt $499,99, Lenovo Chromebook Duet er i øjeblikket til salg for $379 på Best Buy, den bærbare computers laveste pris til dato. 13-tommer Duet er måske lidt for tyk til at være en god tablet, men den klarer sig godt som en Chromebook i de fleste situationer takket være dets aftagelige tastatur. 1080p OLED-skærmen er drevet af en Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 CPU og har 128 GB indbygget lagerplads. De 8 GB RAM er også mere end nok til de fleste multitasking-applikationer, især når du arbejder i Chrome OS-økosystemet.

  Der er dog nogle forpassede muligheder her, såsom mangel på biometrisk autentificering og fraværet af en færdigpakket stylus til at drage fuld fordel af dens berøringsskærm. Det medfølgende tastaturtilbehør er dog perfekt til at få arbejdet gjort, mens du er væk fra dit skrivebord – især når du tænker på, at Duet er i stand til at køre i op til 12 timer mellem opladninger. Den har også et 5MP webcam og et par USB-C-porte til opladning og ekstra tilslutning. Læs vores anmeldelse.

  Bedste bærbare computer 2022: Lenovo Chromebook Duet

  Lenovo Chromebook Duet

  • 379 USD
  • 499 USD
  • 25 % rabat

  Lenovo Chromebook Duet er den bedste prisbillige Chromebook i 2022. Den bærbare 2-i-1-enhed tilbyder et aftageligt tastatur og støttebetræk samt lang batterilevetid.

  • 379 USD ved Best Buy

  256 GB-modellen af ​​Samsungs foldbare Galaxy Z Flip 3 er til salg hos Amazon for $849,99, hvilket svarer til den laveste pris, vi har set på, hvad der ellers ville være en $1.049,99 smartphone. Z Flip 3 kollapser til en 4,2-tommer firkant med en 1,9-tommer dækskærm på fronten, der giver dig mulighed for hurtigt at tjekke notifikationer. Imidlertid er denne telefons smarteste trick evnen til at åbne for at afsløre en 6,7-tommer 120Hz OLED-skærm.

  Qualcomm Snapdragon 888-processoren lader Flip 3 holde trit med andre telefoner i denne prisklasse, men dens mindre end fantastiske samling af kameraer kunne være en dealbreaker for nogle. Dens langsigtede holdbarhed er endnu ikke bevist, men hvis du leder efter en foldbar telefon, der næsten føles normal, er Flip 3 værd at kigge nærmere på. Læs vores anmeldelse.

  Samsung Galaxy Z Flip 3

  • 850 USD
  • 1.050 USD
  • 20 % rabat

  Samsungs slanke, stilfulde Galaxy Flip 3 kan foldes på midten for nem at have med i lommen og har en nyttig ydre skærm til at tjekke dine notifikationer, når den er lukket. Telefonen er også vandafvisende, har fremragende ydeevne og inkluderer trådløs opladning.

  • $850 hos Amazon

  Relateret

  Samsungs næste flagskib, der kan foldes sammen angiveligt lækker

  Den sidste generation af 64 GB iPad Air er i øjeblikket nedsat til sin laveste pris nogensinde hos Walmart. Denne lette tablet sælges normalt for 599,99 $, men du kan i øjeblikket købe den for 469 $ hos Walmart. 2020 iPad Air har stået på denne pris i et stykke tid, hvilket ikke er mærkeligt i betragtning af alderen på denne tablet, men som stadig er værd at overveje.

  Denne ældre model af Apple-tabletten har muligvis ikke en lynhurtig M1-chip, men dens A14 Bionic-processor er stadig i stand til at levere masser af strøm og burde være hurtig nok til de fleste apps. Tabletten er også kompatibel med forskellige iPad Air-tilbehør, som giver dig mulighed for at omdanne den til en ad-hoc bærbar computer ved hjælp af tilføjelser som Apples Magic Keyboard. 10,9-tommer tabletten tilbyder en fantastisk Retina-skærm med 2360 x 1640 opløsning og et bredt farveskala, for ikke at nævne en USB-C-port til opladning. Læs vores anmeldelse.

  Den nye iPad Air med Magic Keyboard og Apple Pencil

  2020 iPad Air (64GB, Wi-Fi)

  • 469 USD
  • 599 USD
  • 22 % rabat

  2020 iPad Air har tyndere rammer rundt om skærmen og har flyttet Touch ID-fingeraftrykssensoren til tænd/sluk-knappen øverst på skærmen. enhed.

  • 469 USD hos Walmart

  Relateret

  Her er de bedste tablettilbud lige nu

  Nogle salg på Bluetooth-højttalere og øretelefoner

  • Hvis vejret varmer op, hvor du er, kan det betale sig at investere i en Bluetooth-højttaler. Lige nu kan du finde både JBL Flip 5 og Go 3 til salg hos Amazon. Den større JBL Flip 5 sælges normalt for $129,95, men er til salg for $99,95, mens JBL Go 3 i lommestørrelse er til salg for $29,95 i stedet for dens sædvanlige $49,95. Begge disse højttalere har en IP67 vejrbestandig klassificering, hvilket gør den ene ideel til udendørs udflugter.
  • Du kan hente Anker Soundcore Liberty 3 Pro til salg hos Amazon lige nu for $129,99, ned fra deres sædvanlige pris på $169,99. Dette matcher den bedste pris, vi har set på det velafrundede par ægte trådløse øretelefoner, som tilbyder anstændig støjreduktion, kraftfuld lyd og Bluetooth-forbindelse. De understøtter endda LDAC-lydcodec, som giver mulighed for lyd af højere kvalitet over Bluetooth. Læs vores anmeldelse.

  Bare én ting mere!

  Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.< /p> E-mail Ved at indsende din e-mail accepterer du vores vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here