Nintendo Switch har nu udsolgt PS4 i USA

0
19

Efter Xbox Series X/S toppede de amerikanske salgslister for spilkonsoller i marts udelukkende baseret på hvor mange penge de indbragte, vendte tingene tilbage til det sædvanlige i løbet af april, ifølge statistikker annonceret i dag af NPD. PS5 førte april i dollarsalg, hvilket var på linje med det, vi så, da detailhandlere så ud til at have flere af konsollerne på lager i sidste måned end i det meste af 2022. Den blev efterfulgt af Xbox-platformen og derefter Nintendo.

Switchen førte dog måneden i enhedssalg, og NPD siger, at den nu har passeret Sonys PlayStation 4 med hensyn til levetidssalg i USA, hvilket gør den til den fjerdemest solgte konsol nogensinde, bag PS2, Xbox 360 og Wii.

Det andet bemærkelsesværdige hit er fortsat Elden Ring, som solgte nok spil i april til at nå nr. 2 på listen bagved Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Nu er Elden Ring ikke kun det bedst sælgende spil i 2022 (og hjemsted for gamings nyeste folkehelt, Let me solo her), men det er også det bedst sælgende spil i løbet af de sidste 12 måneder samlet set, med en krone, der normalt holdes af den seneste Call of Duty.

Ifølge NPD-analytiker Mat Piscatella er industriens udgifter stadig et godt stykke over det sædvanlige præ-pandemiske niveau, men data fra Sensor Tower viste, at beløbet brugt på mobilspil faldt 10 procent i forhold til samme periode i 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here