Peloton driller ny roer ved Homecoming-begivenheden

0
22

Pelotons årlige Homecoming-begivenhed er for fansene. Det er her, fitness-tech-virksomheden teaser nye produkter, samt dropper nye funktioner og indhold. Det er også en chance for fans at tage live klasser undervist af deres yndlingsinstruktører og deltage i særlige paneldiskussioner. I år er den store drilleri, at Peloton officielt bekræftede, at en tilsluttet roer kommer.

Pelotons afsløring er mere en teaser og officiel bekræftelse end noget andet. Vi kender ikke specifikationerne eller hvornår det lanceres – bare at det “kommer snart.” Med hensyn til design ser selve roeren ud til at have en lignende stemning som Peloton Tread – slank, med en minimalistisk profil og et display til at se undervisning på. Rygter om roeren har svævet rundt siden 2018, hvor Bloomberg rapporterede, at Peloton havde planer om at lancere den i 2020. Det er klart, at 2020 kom og gik, og ingen roer var at se.

Forud for Pelotons Homecoming-meddelelse, fik jeg talt med medstifter og chief product officer Tom Cortese om beslutningen, såvel som Pelotons andre Homecoming-meddelelser.

“Vi går ind i roningskategorien, som er længe ventet og føles som den værst bevarede hemmelighed på jorden, så du kan lige så godt bare tale om det,” fortalte Cortese mig over Zoom.

Homecoming er en årlig begivenhed for fans, hvor Peloton annoncerer nye funktioner og driller nye produkter. Billede: Peloton

Til et træningscenter derhjemme giver løbebånd og cykler mening. I fitness tech-verdenen henvender mange udstyrsproducenter sig til løbere og cyklister, fordi de er populære aktiviteter. Men roning har traditionelt været lidt mere niche. En del af det er den plads, det fylder i dit hjem, og de fleste vokser ikke op med at ro. Du ved instinktivt, hvordan man løber, og at lære at cykle er ofte et kærligt barndomsminde. Der er en særskilt form, der ledsager roning, som du ikke ville kende, medmindre nogen lærte dig. Og selvom roere har været tilgængelige i fitnesscentre i årtier, har sporten, den er baseret på, en replik for at være elitær og ekskluderende.

Når det er sagt, er indendørs roning blevet mere og mere populært i løbet af de sidste par år, takket være boutique- og forbundne fitnessklasser. Hydrow fik sit navn som “Roerenes peloton”, og der er masser af andre Hydrow-agtige tjenester derude lige nu. Apple inkluderede roning som en kategori i Fitness Plus. OrangeTheory er et andet trendy boutique-fitness-studie, der i høj grad byder på roning.

“I en relativt kort periode på roeren, som en 10 eller 15-minutters klasse, kan du faktisk deltage i 86 procent af musklerne i din krop,” siger Cortese. “Problemet med roning har været, at det er lidt utilgængeligt, fordi den gennemsnitlige person som mig ser på en roer, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.”

Denne video har en lille drilleri af roeren. Blink, og du kan gå glip af det.

Tanken er, at Peloton ønsker at udnytte sin teknologi, bullpen af ​​populære instruktører og hardwaredesignfølsomheder til at afmystificere roning. Det hænger også sammen med et andet Peloton-initiativ for at udvide dets styrketræningsmuligheder. Cortese bemærkede, at Peloton støt vil øge sit styrketræningsindhold. På Homecoming annoncerede virksomheden et nyt fire-ugers program afholdt af træner Tunde Oyeneyin med fokus på arme og skuldre, der først vil være en Peloton Guide eksklusiv. Guiden, et kamerabaseret system, der lader dig tjekke din form på et tv, mens du følger med dine instruktører, er Pelotons første indtog i styrketræningshardware – og roeren, en kombination af cardio og styrke, bliver dens anden.

Dette er alt i tråd med Pelotons overordnede tilgang gennem årene. Det er dog usandsynligt, at det at holde sig til en spilleplan vil dulme nervøse investorer, der fikserer Pelotons aktiekurs, især da selve hardwaren ofte er det, analytikere holder under lup.

At holde sig til en spilleplan vil næppe dulme nervøse investorer, der fikserer Pelotons aktiekurs

Tidligere på ugen havde selskabet større tab end forventet for dets tredje kvartals indtjening. Under opkaldet fortalte den nye administrerende direktør Barry McCarthy gentagne gange til analytikere fra store navnebanker, at selvom Peloton var god til hardware, “er det ikke nær nok at være god til hardware.” Og selvom McCarthy stadig er ny på jobbet, har han været konsekvent, siden han tog roret om, at abonnementer er i front og centrum af hans strategi. Chief Financial Officer Jill Woodworth forklarede, at dets overfyldte varelager kostede virksomheden. Men igen, Peloton lancerer ny hardware.

På spørgsmålet om, hvordan roeren passer ind i Pelotons nye software-first-strategi, siger Cortese, at virksomheden “altid har været og altid vil være en abonnementsforretning.” Det betyder igen at holde fanbasen glad med et stadigt voksende bibliotek af indhold og funktioner. Målet er at tilslutte brugere til fællesskabet og sikre, at de aldrig vil forlade Peloton-økosystemet.

Invite Members er en af ​​de nye funktioner, der er annonceret på Homecoming, der giver dig mulighed for at planlægge fællesskabstræning fra cyklen. Billede: Peloton

Hidtil har virksomheden haft bemærkelsesværdig succes med det. Kvartal efter kvartal forbliver virksomhedens månedlige churn rate – procentdelen af ​​Peloton-brugere, der annullerer deres medlemskab – under én procent. I dette seneste kvartal, selv med en stigning i abonnementsannulleringer efter nyheder om en prisstigning, blev churn raten faktisk forbedret til 0,75 procent. Spørgsmålet er, om det vil ændre sig.

“Vores forretningsincitament er at beholde dig som abonnent for evigt,” siger Cortese. “Vi tror på, at der er så meget, vi kan gøre på daglig og ugentlig basis for at fortsætte med at ændre og udvikle cykeloplevelsen, slidbaneoplevelsen og nu rooplevelsen.”

Det forklarer strategien bag flere af de nye funktioner, der blev annonceret på Homecoming. For eksempel siger Cortese, at virksomheden har set, at et stigende antal brugere tager yogaklasser, og se, Peloton annoncerer, at det tilføjer en anden rate i sin Yoga-serie “The Approach.” For at appellere til hardcore cykelbrugere lancerede Peloton tidligere sit Power Zone Training Program. På Homecoming får det også et nyt otte ugers program kaldet “Peak Your Power Zones.”

Just Workout giver brugerne mindre incitament til at forlade appen for at optage deres andre træningspas. Billede: Peloton

Peloton gør det også nemmere for nuværende brugere at interagere med hinanden. Medlemmer kan nu planlægge træning direkte fra cyklen med en ny “Inviter venner”-funktion. Ligeledes introducerer det også en “Bare træning”-funktion – hvilket betyder, at enhver uinstrueret aktivitet kan optages i Peloton-appen. I mellemtiden tilføjer virksomheden TalkBack – en tilgængelighedsfunktion til at hjælpe blinde og svagsynede brugere – til slidbanen. Funktionen taler disse brugere gennem Tread's UI. Det er et kyndigt træk, da flere undersøgelser har fundet ud af, at dette samfund er massivt underbetjent af det nuværende træningsudstyr og fitnessfaciliteter. Ifølge American Foundation for the Blind ville løbebånd ideelt set have taktile overflader, brailleetiketter til kontroller og taleoutput. Så selvom Peloton kunne gøre mere i fremtiden efter disse retningslinjer, er dette i det mindste et skridt i den rigtige retning. Det gør også Peloton til en mere velsmagende mulighed for disse lokalsamfund og kaster hånden ned for Pelotons hær af copycats til at gøre det samme.

Men måske den, der vil gøre Peloton diehards mest begejstrede, er, at virksomheden genåbner sine Peloton Studios. Studierne er, hvor Peloton filmer og udsender dets indhold, og før pandemien var det et sted, hvor mange Peloton-fans, der besøgte New York City, ville kigge ind og få noget ansigtstid med deres yndlingsinstruktører. Det originale studie var placeret på 23rd St, men er siden blevet flyttet til et skinnende nyt anlæg nær Hudson Yards. På grund af pandemien har det nye studie aldrig været åbent for offentligheden. Der er dog ingen detaljer om timing.

Loyalitet har aldrig været et problem for Peloton

Alle disse meddelelser er et middel til at nå nye brugere, holde disse brugere engageret i Peloton-platformen – og give dem færre og færre grunde til at forlade. Og hvis du er Peloton-fan, vil jeg sige, at de er ret effektive. Men loyalitet har aldrig været et problem for Peloton. Problemet er afbrydelsen mellem en virksomhed, der laver et brancheførende produkt, og dets aktiekurs.

Da han blev spurgt om den negative presse og de endeløse spekulationer om Pelotons fremtid, var Cortese uberørt.

“Det er et blip. Det er et øjeblik i tiden. Så længe vi forbliver fokuserede på at gøre det, vi gør godt og fortsætter med at drive ægte værdi ind i et rum, hvor der er et ægte behov hos en rigtig forbruger – er jeg klar til at gøre dette i yderligere 10 år.”

Hvis Peloton bliver ved i lang tid, så ja. Dette er en blip på samme måde som Apple havde sine “tabte år”. Der er en vej frem for virksomheden, hvis dens omstruktureringsplan lykkes – selvom det ikke er sandsynligt, at det snart vil vende tilbage til sin højeste pandemiske vurdering. I indtjeningsopkaldet talte Pelotons lederteam om, at dets omstruktureringsmål fortsætter ind i 2023 og måske 2024. Men så længe fansene holder sig igennem op- og nedture, kan Peloton blive ved med at ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here