Se den første trailer til Zenless Zone Zero fra skaberne af Genshin Impact

0
19

Studiet bag breakout-hittet Genshin Impact er tilbage med et nyt spil – og du kan se den første trailer lige nu. Kaldet Zenless Zone Zero, spillet foregår i en post-apokalyptisk by kaldet New Eridu, som har været genstand for en begivenhed kendt som “den sub-hule katastrofe.” Baseret på traileren ser det ud til at være et action-tungt RPG med noget morderisk musik og karakterdesign, hvor spillere vil kæmpe mod masser af monstre, mens de ser meget seje ud.

Zenless er bemærkelsesværdig i Især fordi det kommer fra Mihoyo, det kinesiske studie, der er bedst kendt for det globale kæmpehit Genshin Impact, som først blev lanceret i 2020 og er tilgængeligt på tværs af pc, mobil og PlayStation. De to spil ser ud til, at de har meget til fælles – inklusive en anime-inspireret visuel stil – men Zenless bytter fantasiens rammer ud med en mere grusom post-apokalyptisk stemning.

Der er ikke mange andre detaljer om spillet, men det skal lanceres på både iOS og pc – spillere kan tilmelde sig for at tjekke en tidlig “tuning-test” nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here