JBLs bærbare Charge 5 Bluetooth-højttaler er til salg til den bedste pris endnu

0
58

Med Memorial Day mindre end en uge væk, er sommeren officielt lige rundt om hjørnet. Og hvis dine planer i år involverer at slappe af ved poolen eller tage en picnic i parken med venner, hvorfor så ikke gøre tingene mere afslappende ved hjælp af en bærbar Bluetooth-højttaler? JBLs Charge 5 er en af ​​de bedste på trods af sin mono-driver, der tilbyder op til 20 timers batterilevetid og frynsegoder som stereoparring og IP67-vandtæthed. Du behøver heller ikke bekymre dig om, at din telefon eller andre enheder løber tør for batterilevetid ved at bruge Charge 5, da højttaleren har en USB-A-port til at fylde dine enheder på, mens du lytter.

Selvom det ikke lyder så flot eller så detaljeret som Boses SoundLink Flex, vores foretrukne Bluetooth-højttaler, er det stadig godt; det er også et godt tilbud lige nu, da det er til salg i blåt på Amazon til $146 ($34 rabat), hvilket er et nyt rekordlavt niveau. Heldigvis, hvis blå ikke er din yndlingsnuance, kan du købe den i andre farvevarianter for $149,95 hos både Amazon og Best Buy. Læs vores Bluetooth-højttalerkøbsvejledning.

Relateret

Den bedste tidlige mindedag salg sker nu

JBL Charge 5

 • 146 USD
 • 180 USD
 • 19 % rabat

JBL's Charge 5 er en kraftig Bluetooth-højttaler med en marathon-batterilevetid på op til 20 timer. Den lader dig også oplade din telefon via den indbyggede USB-A-port.

 • 146 $ hos Amazon
 • 150 $ ved Best Buy < /li>

Smartphones, der kommer med en stylus og en stor skærm som Samsungs Galaxy S22, virker sjove… indtil du indser, at du skal betale over $800 for dem. Måske er det derfor, Motorolas nye Moto G Stylus er en af ​​de bedste budgetvenlige telefoner, du kan købe. Det er en af ​​de få budgetmuligheder, der har en indbygget stylus, og vil ikke bryde banken, da den i øjeblikket er til salg i 128 GB-konfigurationen i enten pink eller blå hos Amazon til $279,99 ($20 rabat). Det er en beskeden 20 $ rabat, ja, men det er også en af ​​de bedste priser, vi har set på den ulåste model og kun 6 $ tilbage for dens laveste nogensinde.

Hvis du ikke har noget imod, at den mangler 5G-forbindelse, tilbyder Moto G god værdi for pengene. Den tilbyder god batterilevetid til prisen, og yder godt takket være dens MediaTek Helio G88-processor og 6 GB RAM. Derudover er den udstyret med en stor 6,8-tommer 1080p-skærm, som du kan bruge sammen med den medfølgende stylus til at skrive noter på, doodle og udføre en række andre handlinger. Og selvom dets 50 MP-kamera ikke tager de bedste billeder, er det kompetent og fungerer fint til en telefon under $300. Læs vores anmeldelse.

Motorola Moto G Stylus (2022) )

 • 280 USD
 • 300 $
 • 7 % rabat

Motorolas nye Moto G Stylus er en af ​​vores foretrukne budgetvenlige smartphones og, usædvanligt for denne prisklasse, leveres med en indbygget- i stylus. Den klarer sig også relativt godt og tilbyder en stor 6,8-tommer LCD-skærm.

 • 280 $ hos Amazon

Relateret

Den nye Motorola Moto G Stylus 5G har en masse opgraderinger… og en højere pris

Motorolas Moto G Stylus-smartphone kommer med en indbygget stylus for mindre. Foto af Allison Johnson/The Verge

Leder du stadig efter en god eksamensgave under $100? Hvis du gik glip af Amazon Echo Show-tilbud, vi så under optakten til Mors Dag, rabatterer Amazon igen på mange af sine smarte skærme. Lige nu kan du for eksempel købe anden generation af Echo Show 8 for $99,99 i stedet for $129,99 på Amazon, hvilket ikke er det laveste niveau på $89,99, vi så for blot et par uger siden, men som stadig er tæt på. Flere andre forhandlere matcher også denne pris, herunder Best Buy, Target, Kohls og Bed Bath & Ud over. Som en ekstra bonus tilbyder Amazon en rabat på 50 USD på Ring Video Doorbell eller Ring Floodlight Cam Wired Plus, når du køber anden generation af Show 8 og anvender kuponkoden BUNDLESAVING ved kassen.

I modsætning til sin forgænger tilbyder denne nye model et 13 MP frontvendt kamera, der holder dig centreret i rammen, når du bevæger dig hen over rummet, hvilket kan være praktisk, mens du foretager videoopkald til familien derhjemme. Derudover er den hurtigere og tilbyder fuld, robust lyd. Læs vores anden generation af Echo Show 8 anmeldelse.

Hvis Echo Show 8 er uden for dit budget, kan du dog også købe anden generation af Echo Show 5 til halv pris. Typisk sælger 84,99 $, Amazon, Best Buy og Target alle i øjeblikket 5,5-tommer-skærmen til 49,99 $, hvilket er 4 $ lavere end dens laveste pris til dato. Det understøtter ikke Zoom og tilbyder et svagt 2 MP-kamera, men hvis alt hvad du ønsker at gøre er at se videoer, indstille alarmer, lytte til musik og styre dit smarte hjem, er det stadig et godt køb. Læs vores 2021 Echo Show 5 anmeldelse.

Amazon Echo Show 8 (anden generation)

 • 100 $ < /li>
 • 130 USD
 • 24 % rabat
 • < /ul>

  Echo Show 8 er den mellemstore smarte skærm i Amazons nuværende Echo-serie og kan bruges til at vise vejret, nyheder, kalendere, indkøbslister og mere. Du kan også bruge den til at styre dine smarte hjemmeenheder, se streaming video eller lytte til musik. Den understøtter endda videoopkald via Zoom og Amazons Alexa-opkaldstjeneste.

  • $100 hos Amazon
  • 100 USD ved Best Buy
  Amazon Echo Show 5 (anden generation)
  • 50 USD
  • 85 USD
  • 42 % rabat

  Amazons Echo Show 5 er en ideel smart skærm til et natbord. Du kan indstille alarmer med Alexa ved hjælp af din stemme, afspille musik, styre smartskærme, få en vejrrapport og meget mere. Når alarmen går, skal du blot trykke på toppen af ​​Echo Show 5 for at snooze den.

  • 50 USD hos Amazon
  • 50 USD ved Best Buy

  Hvis dine Memorial Day-planer involverer en masse dase og streaming af shows, vil du måske drage fordel af denne fremragende Hulu-aftale, før den slutter om et par dage. Nye og tilbagevendende Hulu-abonnenter kan få tre måneders Hulus annonceunderstøttede plan for kun $1 pr. måned indtil lørdag den 28. maj kl. 02:59 ET. Normalt 6,99 USD om måneden, det svarer til en besparelse på omkring 18 USD, men bemærk at tilbagevendende kunder skal have opsagt deres abonnementer for mindst en måned siden. Hvis du ikke har noget imod at affinde dig med annoncer, betyder det, at du kan se alle Hulus tv-serier og film fra flere enheder, lige fra dit tv til din smartphone, til omtrent prisen for en kop kaffe denne sommer.

  < figur class="c-product-card__main-image">

  Hulu-abonnement (tre måneder, annonceunderstøttet)

  • 1 USD
  • 7 USD
  • 86 % rabat

  Du kan få tre måneders Hulus annonceunderstøttede service for kun $1 om måneden og få adgang til alle Hulus tv-shows og film på et tv, streaming medieafspiller, tablet, bærbar computer, konsol og andre enheder. To personer har også lov til at streame på denne plan på samme tid.

  • $1 hos Hulu (pr. måned)

  Et par gode støjreducerende hovedtelefoner er utroligt nyttige, især i betragtning af hvor mange mennesker der arbejder hjemmefra i disse dage og har brug for at overdøve børn, konstruktion og omgivende støj. Heldigvis kan Sennheisers stilfulde Momentum 3 Wireless – som i øjeblikket er til salg hos Best Buy for $249,98 i stedet for $399,98 – hjælpe dig med at gøre præcis det.

  Ikke alene udligner overørerne tilstrækkeligt støj, men de tilbyder den bedste lydkvalitet uden for Apples AirPods Max, og udsender detaljeret, basrig lyd. Sony og Bose tilbyder selvfølgelig bedre støjreduktion, men Momentum 3 Wireless er stadig nogle af de bedste støjreducerende hovedtelefoner, du kan købe, på trods af at de blev lanceret i 2019. De er også komfortable, tilbyder funktioner som en tilpasselig EQ og ambient passthrough så du kan tilpasse, hvor meget ekstern støj du vil høre, og endda integrere med placeringssporingsenheden, Tile. Læs vores anmeldelse.

  Sennheiser Momentum 3 Wireless

  • 250 USD
  • 400 $
  • 38 % rabat

  < p>Sennheisers førsteklasses støjreducerende hovedtelefoner tilbyder frodig komfort, rig lyd med masser af bas og et tidløst design.

   < li class="c-product-card__buttons"> 250 USD ved Best Buy

  Relateret

  Sennheisers trådløse hovedtelefoner er nu bedre og koster mindre

  Flere tilbud, vi finder i dag

  • Hvis du foretrækker øretelefoner frem for hovedtelefoner, kan du i øjeblikket købe et par hvide OnePlus Buds Z-øretelefoner for 39,99 USD fra OnePlus, hvilket er en rabat på 10 USD på en af ​​vores foretrukne budgetvenlige øretelefoner . OnePlus Buds Z tilbyder god lydkvalitet, en IP55 støv- og vandbestandighedsklassificering og funktioner som autopause, som aktiveres, når du fjerner en knop fra dit øre.
  • Bluetooth-trackere er også en god eksamensgave, og lige nu kan du købe en fire-pakke med diverse Tile-trackere til $68 i stedet for $79,99 på Amazon, den bedste pris nogensinde. Det nedsatte sæt inkluderer to af de nyeste Tile Mates, den rektangulære Tile Slim og et Tile Sticker. Alle er i stand til at lokalisere genstande op til 250 fod væk, fungerer med både Android- og iOS-enheder og tilbyder brugerudskiftelige batterier.

  Bare en ting mere!

  Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

  E-mail Ved at indsende din e-mail accepterer du vores vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here