LG forvandlede sit 48-tommer OLED-tv til en enorm 4K-gamingskærm

0
27

I slutningen af ​​sidste år satte jeg et kæmpe 48-tommer OLED-fjernsyn på mit skrivebord på jagt efter den ene skærm til at styre dem alle. Det var fantastisk med fantastiske farver, blækfarvede sorte, G-Sync og FreeSync Premium på et 120Hz-panel – men ikke ligefrem egnet til at være den perfekte pc-skærm. Nu skræddersyer LG sit fjernsyn lidt mere til skrivebordsbrug med den nye LG UltraGear 48GQ900, som tilføjer nogle af de funktioner, jeg ville ønske, jeg havde i den anmeldelse.

Den vigtigste blandt dem: standen. Mens LG C1 48- og LG CX 48-fjernsynene havde en stor bred base, der afskrækker ethvert forsøg på kabelstyring på skrivebordet og blokerer resten af ​​dit skrivebord, så har den nye UltraGear-skærm en mere traditionel V-formet fod, der løfter hele skærmen fra bordet.

Fjernbetjeningen. Billede: LG

Der er en indbygget USB 3.0-hub med to porte, et let tilgængeligt 3,5 mm fire-polet headset-stik, hvis du ikke vil stole på dets indbyggede 20 W stereohøjttalere, og en fjernbetjening, der faktisk kan give mening for dedikeret spilbrug. Den har en stor dytende skive og nemme knapper til at ændre videoindgange, lydudgange, mute, strøm og en skifte til LGs spiltilstand. (Tv'erne havde, ja, en fjernbetjening til fjernsynet, og ingen knop nedenunder til at navigere i menuerne.)

Der er headsetstikket, som understøtter DTS Headphone X. Billede: LG

Det koreanske firmas kinesiske produktside viser også, at du vil være i stand til at tilkalde et trådkors på skærmen og en FPS-tæller, hvis du vil, som er bordindsats for avancerede gamingmonitorer i disse dage. Du kan også overdrive skærmen til 138Hz, selvom jeg ikke umiddelbart er sikker på, hvorfor du ønsker det.

Hvad virksomhedens pressemeddelelse desværre ikke siger, er om LG har gjort sine automatiske lysstyrkebegrænsende algoritmer mindre aggressive, hvilket er det, der forhindrede disse gigantiske OLED-skærme fra at være fantastiske gør-alt-pc-skærme i fortiden. Mens jeg fandt LG C1 48 fremragende til pc-spil, var det en smerte at have skærmen konstant dæmpet, mens du forsøgte at rulle dokumenter og websteder.

Ingen omtale af en ASBL rettelse, ikke at vi ville forvente det i en pressemeddelelse

Begrænsningerne beskytter din OLED-skærm mod indbrænding, men de er lidt overivrige, og andre virksomheder, der har bygget gaming-skærme omkring LGs OLED-skærme, har ikke fundet ud af en måde at håndtere det på. LG har heller ikke forbedret det væsentligt i sine seneste paneler: Rtings skriver, at den nye mindre 42-tommer LG C2 stadig har det distraherende lysstyrkebegrænsningsproblem. Vi spurgte LG om det, og vi vil fortælle dig, hvad vi hører.

Det andet store spørgsmål er prisen: en af ​​grundene til at vælge et LG OLED-tv frem for et gigantisk spil monitor er, fordi du nogle gange kan finde dem omkring, eller blot et par hundrede nord for, $1.000-mærket. Hvis LG opkræver en præmie for skærmversionen, ville det være sværere at sælge.

I øjeblikket er verdens flagskibs gaming-skærm sandsynligvis denne Alienware QD-OLED. Men hvis du er nysgerrig efter, hvordan det er at leve med en kæmpe LG OLED-skærm, beskriver jeg det i detaljer i min anmeldelse!

Relateret

LG C1 OLED vs. Samsung Odyssey Neo G9: den perfekte skærm findes ikke

Den nye LG 48GQ900 “vil være tilgængelig fra denne måned i Japan med nøglemarkeder i Nordamerika, Europa og Asien til at følge,” ifølge virksomheden. Du kan også læse om et par nye 32-tommer skærme, den ene med DisplayHDR 1000 og den anden med 240Hz opdateringshastighed, i virksomhedens pressemeddelelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here