PlayStation-tilbehør og -spil er nedsat til Sonys Days of Play

0
22

Sonys årlige Days of Play-kampagne er skudt i gang igen og tilbyder mange kvalitetsrabatter på PlayStation-spil og tilbehør. Tidligere har denne begivenhed endda set lanceringen af ​​limited edition-konsoller, men det føles som et fjernt minde nu – meget som nemt at købe en konsol uden en online-kø.

Den gode nyhed er, at du kan spare på nogle nyere udgivelser, såsom Lego Star Wars: The Skywalker Saga, såvel som Sonys første rabat på tværs af hele linjen af ​​farverige DualSense-controllere. Disse tilbud løber til og med den 8. juni, med nogle tilbehørsrabatter, der varer til og med den 11. juni, eller når de er udsolgt. Her er nogle bemærkelsesværdige, der er mest værdige til dine penge.

Relateret

De ustoppelige maskiner bag mangel på spilkonsol

Tilbehør

For det første er et produkt, vi ikke ofte ser på udsalg, Sony Pulse 3D trådløse headset til PS5 og PS4. Dette er det seneste tilbud på et førsteparts gaming-headset fra Sony, og du kan hente det for 89,99 $ hos Sony, Best Buy eller Amazon i enten sort eller original hvid. Det er 10 USD i rabat fra den sædvanlige pris på 99,99 USD. Selvom der er mange fantastiske headset at vælge imellem, er dette den mest omkostningseffektive måde at bruge Sonys 3D-lydfunktion til PlayStation 5.

Sony Pulse 3D-headset (sort)

 • 90 USD
 • 100 USD
 • 11 % rabat

< p>Sonys eget trådløse gaming-headset er lavet til at vise PS5's 3D-lydeffekt og fungerer også på PS4. Denne version matcher den midnatssorte DualSense-controller og PS5-konsolcovers.

 • 90 USD hos Amazon
 • 90 USD ved Best Buy

Sony Pulse 3D-headset

 • 90 USD
 • 99 USD
 • 10 % rabat

< p>Sonys eget trådløse gaming-headset er lavet til at fremvise PS5's 3D-lydeffekt og fungerer også på PS4.

 • $90 hos Amazon
 • $90 ved Best Buy

PlayStation 5 DualSense-controllere er også nedsatte med et lidt stejlere salg, der nu for første gang strækker sig til de nyligt frigivne farver. DualSense understøtter alle slags fremragende haptics og unikke rumble-funktioner til PS5-spil, der går den ekstra mil for at understøtte det, og generelt er det bare en fantastisk controller – med den lille undtagelse er dens middelmådige batterilevetid. Du kan få dit valg af DualSense-farve for omkring $59 til $59,99 hos forhandlere som Best Buy, Amazon og direkte fra Sony. Dette slår omkring $ 10 af de hvide, sorte og røde farver, mens du sparer $ 15 på de nyere lilla, pink og blå farver. Det er et godt tidspunkt at hente en farverig DualSense eller to efter eget valg.

Galaktisk lilla PS5 DualSense-controller
 • 59 USD
 • 74 USD
 • 21 % rabat

Er der nogen, der har lyst til druegele? Denne DualSense-controller har en dyb lilla farve, som fremhæves af det sorte i dens tofarvede stil.

 • $59 hos Amazon
 • $60 hos PlayStation Direct < /li>

Spil

Der er mange digitale titler med betydelige rabatter i hele PlayStation Store. Selvom der er for mange til at nævne, er der nogle vigtige fremtrædende ting som Lego Star Wars: The Skywalker Saga for $47,99 ($12 rabat), MLB The Show 22 for $39,59 på PS4 eller $49,59 på PS5 (ca. $20 rabat hver), Dying Light 2 Stay Human for $47,99 ($12 i rabat), og Ratchet and Clank: Rift Apart for $39,89 (ca. $30 i rabat).

Nogle forhandlere tilbyder også lignende rabatter på fysiske kopier, hvis du foretrækker en disk. Det inkluderer Uncharted: Legacy of Thieves Collection for $29,99 ($20 rabat) hos Best Buy og Amazon, Sackboy: A Big Adventure for $29,99 ($30 rabat) hos Best Buy og Amazon, og The Nioh Collection for $39,99 ($30 i rabat) hos Amazon og direkte fra Sony.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

 • 48 USD
 • 60 USD
 • 21 % rabat

Med en ekspansiv rollebesætning er The Skywalker Saga den definitive Lego Star Wars-oplevelse, der binder alle hovedfilm fra The Phantom Menace til The Rise of Skywalker. Ligesom andre bidrag i serien er titlen fyldt med fanservice og lethjertet humor, der helt sikkert vil appellere til fans uanset deres alder. Det inkluderer endda karakterer fra one-shot-film som Rogue One og Solo.

 • 48 USD i PlayStation Store (Digital)

Skralde & Clank: Rift Apart

 • 40 $
 • 70 USD
 • 44 % rabat

< p>Insomniac Games' seneste eventyr i Ratchet & Clank-serien er det sjoveste bidrag til dato. Det er også det første, der lanceres på PS5, og det er både et udstillingsvindue for fantastisk grafik og hurtige indlæsningshastigheder.

 • $40 i PlayStation Store (digital)
 • $40 ved Target (fysisk)

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

 • $30
 • 50 USD
 • 41 % rabat

En remastering og genudgivelse af både Uncharted: A Thief's End og Uncharted: The Lost Legacy til både PS5 og pc.

 • 30 USD ved Best Buy
 • 30 USD hos Amazon

Med dette udsalg, der løber i to uger, kan vi se endnu flere spilrabatter dukker op omkring det for at drage fordel af buzzen. For eksempel koster selv Elden Ring $50,99 ($9 rabat) lige nu for PS5-versionen hos Best Buy. Så det er et godt tidspunkt at spare på alle slags spil.

Bare én ting mere!

Bekræft venligst dit abonnement på Verge Deals via den bekræftelses-e-mail, vi lige har sendt dig.

E-mail Ved at indsende din e-mail accepterer du vores vilkår og fortrolighedserklæring. Du kan til enhver tid framelde dig. Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here