Apple annoncerer nydesignet MacBook Air med M2-chip og MagSafe

0
166

Apples WWDC er ikke en begivenhed, der traditionelt indeholder adskillige hardwaremeddelelser, men ikke desto mindre indtog en ny MacBook Air scenen under keynoten. Den nye 2022-model er designet omkring den mere kraftfulde M2-processor, og dens design kommer tættere på 14-tommers MacBook Pro med et mere firkantet udseende end den traditionelle kileform. Den har MagSafe-opladning, to Thunderbolt-porte og et hovedtelefonstik. Den er 11 mm tyk og kommer ind på 2,7 pund. Den vil være tilgængelig i sølv, rumgrå og nye “starlight” guld og “midnat” blå farver.

Denne MacBook Air vil være tilgængelig i juli fra $1.199. Den M1-baserede Air vil fortsat være tilgængelig for $999.

2022 MacBook Air har en større 13,6-tommer skærm med mindre rammer omkring den. Apple siger, at den har en maksimal lysstyrke på 500 nits. Den har et lydløst design uden blæser, hvilket er imponerende i betragtning af de præstationsforbedringer, som Apple hævder at presse fra M2. Apple siger, at den er 40 procent hurtigere end den tidligere model, men at ydelsesforøgelsen varierer sandsynligvis afhængigt af appen.

Med hensyn til nogle af de små, men vigtige specifikationer, får denne MacBook Air et 1080p FaceTime HD-webcam, samt nye mikrofoner og højttalere, der understøtter Dolby Atmos. Apple tilbyder en ny strømadapter, der har to USB-C-porte, så den hurtigt kan oplades til 80 procent på kun 20 minutter.

Ikke udelukket fra nyhederne, Apples 13 -tommer MacBook Pro får også opdateringen til M2. Så for alle jer Touch Bar-elskere kan du få den bedste ydeevne med, ja, en interessant måde at styre din funktionsrække på. Denne model vil være tilgængelig for $1.299.

Udvikler… vi føjer mere til dette indlæg, men du kan følge med på vores WWDC 2022-liveblog for at få nyhederne endnu hurtigere.< /p>