Day Shifts nye teaser bag kulisserne lover en helvedes tur på vampyrjagt

0
226

I Netflixs kommende action-gyserthriller Day Shift fra instruktøren J.J. Perry, Jamie Foxx spiller Bud Jablonski, en far, der forsørger sin familie ved at leve et farligt dobbeltliv. Mens hans kære tror, ​​at Bud bruger sine dage på at arbejde hårdt som poolrenser, er han i virkeligheden en af ​​mange fagforeningsforbundne vampyrjægere, der har forpligtet deres liv til at udrydde de blodsugende levende døde.

Til dette års årlige Geeked Week-præsentation af dets kommende projekter har Netflix netop udgivet et nyt kig bag kulisserne på Day Shift, der pirrer en betragtelig del af den hurtige action, som Foxx, Perry og producer Chad Stahelski har tilført film med. I videoen beskriver Stahelski, hvordan hans tidligere arbejdsforhold med Perry på John Wick-franchisen gjorde det umuligt at logge på Day Shift, og Perry tilføjede, at filmens indbildskhed egner sig til et øget actionniveau, som han er spændt på at vise frem.

Day Shift har også Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey og C.S. Lee i hovedrollerne, og er planlagt til at komme på Netflix den 12. august.