Etsy refunderer købere for manglende, beskadigede og unøjagtige varer

0
194

Etsy lancerer et købsbeskyttelsesprogram for shoppere og sælgere, meddelte virksomheden i dag. Programmet, som begynder den 1. august, refunderer kunder, når en vare ankommer beskadiget, mangler eller ikke matcher beskrivelsen af ​​listen.

Køb under $250, inklusive forsendelse og afgifter, er dækket af programmet, ifølge den opdaterede sælgerhåndbog. Virksomheden siger, at det vil lægge 25 millioner dollars om året i programmet for at dække refusioner, og at det er gratis for sælgere at deltage i programmet.

“Nem problemløsning er en kritisk del af e-handels-shoppingoplevelsen, og vores nye Etsy Purchase Protection-program har til formål at hjælpe med at gøre shopping på Etsy endnu mere problemfrit,” siger Raina Moskowitz, Etsys driftschef, i pressemeddelelsen.

For sælgere vil programmet give dem mulighed for at beholde deres indtjening, når en vare aldrig ankommer, eller hvis en vare ankommer, men er beskadiget – selvom kun det første tilfælde af skade i et kalenderår er dækket. I henhold til den eksisterende politik er sælgere ifølge håndbogen ikke ansvarlige for manglende pakker, men det nye program angiver tydeligere, hvornår Etsy refunderer køberen og kan gøre tilbagebetalingsprocessen mere ensartet.

For at være berettiget til købsbeskyttelse skal sælgere sende køb med sporingsoplysninger og/eller bruge en forsendelsesetiket købt på Etsy, have en estimeret leveringsdato, og fortegnelsesoplysningerne skal blandt andre krav være nøjagtige.

Etsy siger, at købsbeskyttelsesprogrammet er en del af en bredere indsats “for at forbedre kundesupport, øge tillidssignaler på tværs af brugeroplevelsen og bevare integriteten af ​​vores markedsplads som destination for unikke og specielle genstande.” For Etsy kan det at give butikker og købere en mere ensartet tilgang, når der er købsproblemer, også have den effekt at professionalisere markedspladsen yderligere på linje med andre platforme som eBay.

Programmet kommer et par måneder efter, at tusindvis af Etsy-handlere gik i strejke over en liste over klager, inklusive en nylig stigning i transaktionsgebyrer for sælgere. Virksomheden forsvarede den seneste gebyrstigning og sagde, at den ville give Etsy mulighed for at investere i ting som kundesupport.