Black Adams første trailer bringer torden og raseri

0
236

Efter nogle store forsinkelser kommer instruktøren Jaume Collet-Serras Black Adam-indslag med Dwayne “The Rock” Johnson endelig i biograferne til efteråret, og en ny trailer er netop droppet, der introducerer filmens titulære antihelt, da han først kommer. til magten i den moderne tidsalder.

Black Adams første trailer introducerer Teth-Adam (Johnson), en mand født i slaveri i det fiktive land Kahndaq et stykke tid i en fjern fortid. Selvom Teth-Adam dør af sine slavers hånd, bliver han bragt tilbage til livet af et magisk lyn, der tilsyneladende blev kaldt ned af hans søn, kort før drengen dør af ritualets belastning. Det er Teth-Adams søns død i fortiden, der først radikaliserer ham og opmuntrer ham til at bruge sine nyfundne kræfter til at søge en slags retfærdighed så brutal, at de omkring ham er tvunget til at spærre ham inde.

Black Adam vil dog ikke kun være en historie om Adam selv, og traileren driller, hvordan en version af Justice Society of America, bestående af Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo), Cyclone (Quintessa Swindell) ), og Doctor Fate (Pierce Brosnan), vil rejse sig for at stoppe ham.

Black Adam tordner ind i biograferne den 21. oktober.