Du kan nu fastgøre tre opslag eller hjul til din Instagram-profil

0
189

Instagram lader dig nu fastgøre op til tre opslag eller hjul til toppen af ​​din profil. Ligesom fastgjorte opslag på TikTok og Twitter, vil de sidde forrest i dit Instagram-gitter, som om du for nylig har postet dem.

Du kan bruge funktionen ved at vælge et af dine opslag eller hjul og derefter trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne af posten. Derfra skal du trykke på Fastgør til din profil. Når du vender tilbage til din profil, vil du se dit opslag i øverste venstre hjørne af dit gitter med et hvidt ikon. Hvis du beslutter dig for at tilføje endnu et indlæg eller hjul, vil alle eksisterende fastgjorte indlæg blive skubbet til højre.

Fastede indlæg har været undervejs i hvert fald siden begyndelsen af ​​dette år. Omvendt ingeniør Alessandro Paluzzi opdagede først funktionen tilbage i januar, og Instagram annoncerede formelt en test i april. Mens mange brugere allerede bruger historiehøjdepunkter – der vises som bobleformede miniaturebilleder, der sidder under dit profilbillede og antallet af følgere – til at vise forskellige kategorier af indhold frem, kan fastgjorte indlæg give skabere mulighed for at sikre, at visse indlæg bliver bemærket.