Intet vil lancere sin debutsmartphone den 12. juli

0
208

Nothing, den forbrugerteknologiske startup ledet af OnePlus medstifter Carl Pei, vil annoncere sin første smartphone ved en begivenhed den 12. juli, har virksomheden annonceret. Nothing Phone 1 bliver virksomhedens anden enhed efter udgivelsen af ​​deres Ear 1 ægte trådløse øretelefoner sidste år. Den personlige begivenhed vil blive afholdt i London sammen med en samtidig livestream kl. 11:00 ET. Intet mærker lanceringen som ingenting (begivenhed): Return to Instinct.

Virksomheden har allerede teaset og officielt annonceret flere aspekter af smartphonen. Ved en begivenhed i marts drillede virksomheden detaljer om sin Nothing OS launcher, som vil køre oven på Android 11. Denne launcher blev udgivet i beta i sidste måned. Telefonen vil angiveligt have gennemsigtige elementer i sit design, vil have lysende lysstriber på bagsiden af ​​enheden og vil blive drevet af en Qualcomm Snapdragon-processor.

Smartphonen repræsenterer det næste skridt i Nothings ønske om at opbygge et økosystem af sammenkoblede smartenheder. Det planlægger at producere nogle af disse sammenkoblede enheder selv, mens de samarbejder med tredjepartsvirksomheder for at producere andre.