YouTube TV tilføjer endelig 5.1-lyd på Google TV, Android TV og Roku

0
227

For næsten et år siden annoncerede YouTube TV planer om at tilføje 5.1 surround sound-understøttelse til sin streaming-tv-pakke. Da vi talte med YouTubes produktchef Neal Mohan tidligere på året på The Vergecast om nye funktioner, der rullede ud til platformen, fortalte han os, at de snart ville ankomme. Nu er den her for flere enheder, inklusive den seneste Chromecast med Google TV.

Virksomheden annoncerede, at ud over den tidligere eksisterende understøttelse af surroundsound på traditionelle Chromecasts og tv'er lavet af Vizio, LG eller Samsung, ruller den fordybende lydoplevelse ud til Google TV, Android TV og Roku.

Ifølge en supportside for YouTube TV, hvis du har en kompatibel hardwareopsætning, og det program, du ser, er tilgængeligt med 5.1-lyd, skulle det blive tændes automatisk. Hvis du ser noget, og du ikke er sikker på, om det kommer igennem, er en måde at tjekke det på at åbne det korrekt navngivne “Stats for nørder” vinduet for at se, om du kan finde AC-3/EAC-3 under codecs sektion, som angiver, at du er på det rigtige feed.

Hvis du håber på at få et par ekstra kanaler, men streamer din YouTube TV-abonnementspakke på en anden enhed, såsom Fire TV, Apple TV, PlayStation eller Xbox, den seneste opdatering i marts sagde, at YouTube “stadig arbejder internt og med partnere” for at aktivere funktionen på disse platforme.