Amazon lancerer AR-drevet virtuel sko-prøvning i sin iOS-app

0
939

Amazon lader nu iOS-brugere næsten prøve sko, meddelte virksomheden i et blogindlæg. Amazon-kunder i USA og Canada kan prøve sko til forskellige mærker, herunder New Balance, Adidas, Reebok og mere.

I denne virtuelle prøve kan kunderne blot pege deres kamera mod deres fødder og rulle gennem en række sko for at se, hvordan de ser ud fra forskellige vinkler. Men værktøjet kan ikke bruges til at bestemme skostørrelse. Mens den nye funktion i øjeblikket er tilgængelig for iOS-kunder med en iPhone 7 eller nyere, bekræftede Amazon i sit blogindlæg, at den snart vil være tilgængelig for Android-kunder.

I 2017 lancerede Amazon en augmented reality-funktion i appen, der lader kunderne forhåndsvise, hvordan et møbel ville se ud i deres rum. Denne tilgang udvides til skønhed, når kunderne kunne prøve makeup i appen i et partnerskab med L'Oréal samt en AR-funktion knyttet til dens mursten og mørtel Amazon Salon, der lader kunderne se, hvordan frisurer og hårfarver ser ud på dem før sakse, klippere og curlere gik på arbejde. Andre varer med prøvefunktioner i Amazons app inkluderer nogle briller og Made for You specialtilpassede T-shirts.

Kunder i USA og Canada kan scanne QR-koden på Amazons hjemmeside for at prøve den virtuelle sko-prøve eller søg efter udtrykket “Virtual Try On” i Amazon iOS-appen.

Billede: Amazon