Apple-rygter peger på en 15-tommer MacBook Air, 12-tommer bærbar og 14-tommer iPad Pro

0
523

Det er kun et par dage siden, Apple introducerede en ny generation af sin brugerdefinerede chipfamilie med M2 og en omgang opdaterede bærbare computere, inklusive den nye MacBook Air og 13-tommer MacBook Pro. Men selvom WWDC 2022 er slut, stopper rygtemøllen aldrig. Nu er der flere rapporter om, hvad der er det næste i Apples pipeline, og flere af emnerne vil føles meget velkendte.

Over på Bloomberg hævder Mark Gurmans seneste rapport baseret på hans kilder, at opdaterede 14- og 16-tommer M2-baserede MacBook Pro'er kunne sendes i slutningen af ​​dette år eller i begyndelsen af ​​2023. Disse vil komme med M2 Max-chips, der udvider på 10 CPU-kerner og 32 GPU-kerner af deres højeste forgænger med 12 CPU-kerner og op til 38 GPU-kerner.

Giv plads til flere bærbare computere

Hvor det bliver interessant er en note, der siger, at vi skal forvente at se den første 15-tommer version af MacBook Air nogensinde næste forår. Det kunne blive efterfulgt af en ny 12-tommer bærbar computer, der er under udvikling og kan sendes i slutningen af ​​næste år eller i begyndelsen af ​​2024. Nye versioner af Mac Pro og Mac Mini er også efter sigende stadig under afprøvning sammen med den eventuelle næste generation af M3-chips . Hvis disse rapporter slår ud, vil Apple have et ret overfyldt udvalg af bærbare computere om et par år.

Separat tweeter analytiker Ross Young, CEO for Display Supply Chain Consultants, (via 9to5Mac), at baseret på hans kilder, er en 14,1-tommer iPad Pro med Mini LED-baggrundsbelysning og ProMotion-skærm under udvikling, med en mulig lancering i begyndelsen af ​​næste år. Bloombergs Gurman nævnte også, at nye versioner af 11-tommer og 12,9-tommer iPad Pros er under udvikling til lancering senere i år sammen med en større version, der udnytter iOS 16's nye multitasking-tweaks.

Vi døbte sidste års nye MacBook Pros med M1-serie-chips som en tilbagevenden til form for Apple. De er dyre og har stadig nogle irriterende særheder, men de fulgte op på lanceringen af ​​den M1-udstyrede MacBook Air på en tilfredsstillende måde, og det ser ud til, at Apple er klar til at udvide et produktsortiment, der krympede som sin vej til fremtiden for bærbare computere tog en omvej.

Relateret

Apple er klar til at indrømme, at det var forkert med hensyn til fremtiden for bærbare computere

iPadOS 16 kommer et skridt nærmere til multitasking på laptop-niveau

En billigere mulighed for folk, der får store bærbare computere, som de ikke har planer om at flytte rundt på, virker som et oplagt valg, og når først Apples forsyningskædeproblemer er løst , giver en mindre, billigere entry-model bærbar computer mere mening end nogensinde før. Samtidig tigger iPadOS 16s netop afslørede forbedrede multitasking om en større skærm at operere på. Apple gav sin 12-tommer MacBook øksen i 2019, samme år som den droppede 15-tommer MacBook Pro, da den introducerede en 16-tommer version. Men som vi bemærkede, da disse rygter gik rundt i marts, har den ikke haft et produkt på det store, men billigere marked, siden iBook G4- og PowerBook G4-linjerne blev droppet i 2006.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here