iOS 16 lader dig overføre et eSIM til en ny iPhone via Bluetooth

0
235

Apple tilføjer en nem metode til at skifte dit eSIM til en ny iPhone i den kommende iOS 16-udgivelse. Twitter-brugeren Carson Waldrop har opdaget (via MacRumors), at iOS 16 understøtter overførsel af eSIM-kort fra en eksisterende iPhone til en ny ved hjælp af Bluetooth. Switchen ser ubesværet ud, så du nemt kan overføre dit telefonnummer, når du køber en ny iPhone.

I øjeblikket i iOS, hvis du køber en ny iPhone, og du bruger et eSIM, skal du kontakte dit mobilselskab for at få eSIM genudstedt. Mens nogle udbydere gør dette ubesværet gennem QR-koder i deres mobilapps, tvinger andre dig til at gå til en butik for at overføre et eSIM. Apples nye eSIM-swap-understøttelse i iOS 16 ser ud til at fjerne nogle af disse hovedpine, men MacRumors påpeger, at det kun er muligt at overføre eSIM'er over Bluetooth, hvis en operatør understøtter funktionen.

Da iOS 16 stadig er i beta, er operatørunderstøttelse af denne nye funktion sandsynligvis ufuldstændig lige nu, så vi ved ikke, hvor mange udbydere og lande, der understøtter dette fuldt ud, før iOS 16 er tilgængelig til efteråret. iOS 16 er i øjeblikket i udviklereksempel og inkluderer brugerdefinerbare låseskærme med widgets, support til iMessage redigering og fortryd afsendelse, et iCloud-delt fotobibliotek og meget mere.