TikTok kan nu hjælpe med at stoppe din uendelige rulning

0
226

TikTok tilføjer en række nye funktioner, der er designet til at forhindre dig i at forsvinde i dets uendelige feed af vanedannende videoer i kort form, har tjenesten annonceret. Et nyt værktøj viser en påmindelse efter brug af appen i en længere, brugerdefineret periode, hvilket tilføjer en ny beskyttelse til eksisterende daglige grænser. Teenagebrugere (mellem 13 og 17 år) vil blive bedt om at bruge skærmtidsbegrænsningsværktøjet, hvis de bruger mere end 100 minutter i appen på en enkelt dag.

TikTok tilføjer også et nyt skærmtidsdashboard, der viser en oversigt over app-brug. Statistikken inkluderer mængden af ​​tid, appen har været åbnet, en opdeling af dag- og natbrug og en samlet tæller for mængden af ​​tid brugt i appen dagligt.

Tjenestens nye skærmtid-dashboard. Billede: TikTok

TikToks nye funktioner følger tilføjelsen af ​​lignende værktøjer til andre apps som Instagram og Netflix, der er designet til at hjælpe brugere med at administrere den tid, de bruger på dem. Apple og Google tillader også, at appgrænser sættes på iOS og Android. De er nyttige tilføjelser til tjenester, hvis annonceringsbaserede forretningsmodeller kan tilskynde til at maksimere brugerens opmærksomhed.