Kojima Productions bad en reporter om at slette et læk om dets nye spil

0
246

Efter Tom Henderson fra tryhardguides.com publicerede en artikel, der rapporterede om eksistensen af ​​et nyt Hideo Kojima-spil under udvikling under titlen Overdose, siger han, at Kojima Productions tog kontakt og bad om at fjerne det (via Kotaku) . Henderson afslog. I samtale med Kotaku sagde Henderson, at anmodningen kom med et tilbud om at arbejde med ham, når de kan dele mere, formentlig når spillet er klar til at blive officielt annonceret.

Hendersons rapport fortsætter med at fremhæve detaljer om de lækkede optagelser, han modtog fra spillet, der tilsyneladende har Death Stranding-skuespillerinden Margaret Qualley. Henderson beskriver Qualley, der spillede den bebrillede Mama i Death Stranding, der løber gennem en mørk gang med en lommelygte. Der er en springforskrækkelse, så skærer skærmen til tekst, der siger “GAMEOVER”. Henderson tweetede senere, at hans interaktion med Kojima Productions ikke var antagonistisk, og de var “meget forstående alt taget i betragtning.” Virksomheden har endnu ikke udsendt en formel erklæring om sagen.

Med denne formodede lækage er det anden gang, et Hideo Kojima-led er blevet afsløret før det tid. Tilbage i maj viste Norman Reedus, stjerne i Death Stranding, ud til at bekræfte eksistensen af ​​dens efterfølger i et interview med magasinet Leo.

“Det kræver meget arbejde,” sagde Reedus af Death Stranding. “Og så kom spillet ud, og det vandt bare alle disse priser, og det var en kæmpe ting, så vi har lige startet del to af det.”

Begge disse lækager er tilfældige tidsindstillet, da Kojimas bedste ven Geoff Keighley er ved at starte sit ikke-helt E3-event Summer Game Fest, der finder sted 9.-12. juni. Kojima er ikke planlagt til at deltage i begivenheden, og Keighley har selv opfordret fans til at “administrere deres forventninger” mod store, overraskende afsløringer. Så igen, med Kojimas særhed, kan man aldrig sige det.