Microsoft har ved et uheld frigivet Windows 11 til ikke-understøttede pc'er

0
217

Microsoft udgav den endelige version af sin næste store Windows 11-opdatering (22H2) til Release Preview-testere i tirsdags og gjorde den ved et uheld tilgængelig for pc'er, der ikke er officielt understøttet. Ups.

Twitter- og Reddit-brugere (via WindowsLatest) var hurtige til at opdage fejlen, med hundredvis af Windows Insiders i stand til at opgradere deres Windows 10-maskiner på ældre CPU'er. Microsoft har strenge minimumshardwarekrav til Windows 11, hvilket efterlader millioner af pc'er, så fejlen vil endnu en gang fremhæve virksomhedens kontroversielle opgraderingspolitik.

En ikke-understøttet pc bliver tilbudt Windows 11 Billede: AceRimmer412 (Reddit)

Windows 11 kræver officielt Intel 8th Gen Coffee Lake eller Zen 2 CPU'er og opefter, med meget få undtagelser. Selvom der er nemme måder at installere Windows 11 på ikke-understøttede CPU'er, lader Microsoft ikke engang sine Windows Insiders officielt installere beta-builds af operativsystemet på ikke-understøttede pc'er, så denne fejlagtige udgivelse er ret usædvanlig.

Microsoft er klar over fejlen og siger, at det er ved at undersøge sagen. “Det er en fejl, og det rigtige hold undersøger det,” siger den officielle Windows Insider Twitter-konto. Hvis det lykkedes dig at installere Windows 11 på en ikke-understøttet pc og kun forventede opdateringer til Release Preview til Windows 10, skulle du være i stand til at rulle den uventede opgradering tilbage i indstillingssektionen i Windows 11.