Microsofts nye Xbox TV-app streamer spil uden konsol senere på måneden

0
248

Microsoft lancerer sin Xbox TV-app senere på måneden, som giver ejere af Samsungs 2022 smart-tv'er mulighed for at spille Xbox-spil uden en spillekonsol. Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter vil være i stand til at få adgang til mere end 100 spil gennem Samsungs 2022-smart-tv, der streames gennem skyen drevet af tilpasset Xbox Series X-hardware. Fortnite kan endda streames gratis, hvis du ikke er Game Pass Ultimate-abonnent.

Xbox TV-appen vil fungere meget ligesom Netflix gør på tv'er og vil være tilgængelig fra Samsungs spilhub den 30. juni i 27 lande. Du logger simpelthen ind på din Microsoft-konto i appen og streamer Xbox-spil, ligesom du ville gøre det via Xbox Cloud Gaming i en browser.

Xbox-appen kører på et Samsung-tv. Billede: Microsoft

Microsoft og Samsung vil understøtte et stort antal controllere til Xbox-appen, herunder rækken af ​​Xbox-controllere, Sonys DualSense og mange flere. Du tilslutter blot en controller via Bluetooth, og du er godt i gang. Desværre øger Microsoft ikke sin streamingopløsning til 4K, så spil vil være begrænset til 1080p-streaming ved 60fps.

Microsoft har samarbejdet med Samsung her for den første udrulning af Xbox-appen, men det er ikke klart, hvornår appen vil være tilgængelig på andre tv'er eller endda ældre Samsung-modeller. “Vi bringer Xbox-appen til Samsung Smart TV'er først, og vores hensigt er at udforske andre tv-partnerskaber som en del af denne næste udvikling i vores vision,” forklarer Ashley McKissick, corporate vice president for Xbox-spiloplevelser og -platforme.

Dette seneste Samsung-partnerskab følger lignende markedsføringsaftaler for Xbox Game Pass og Xbox Cloud Gaming på Android samt andre Android- og Windows-relaterede partnerskaber.

Xbox TV-appens brugergrænseflade ligner Xbox Cloud Gaming. Billede: Microsoft

Oprindeligt annonceret sidste år, Xbox TV-appen er en stor milepæl for Microsofts Xbox Cloud Gaming og Game Pass-ambitioner. Microsoft har gradvist udvidet rækkevidden af ​​Xbox Cloud Gaming og bragt tjenesten til iOS-enheder gennem browseren og endda til internettet, Xbox One-konsoller og pc'er.

Microsoft har også planer til separate Xbox-streamingenheder, der kan tilsluttes skærme eller tv'er og streame spil, der ligner denne Xbox TV-app. Softwareproducenten afslørede for nylig, at den er ved at omarbejde sin spilstreamingenhed, kodenavnet Keystone, så denne puck-lignende hardware vil ikke dukke op på et tidspunkt snart.

Vi fik en tidlig hands-on af den nye Xbox TV-app, og du kan se vores første indtryk lige her.