Xbox bringer nye spilfunktioner til Microsoft Edge

0
238

Xbox annoncerer, at alles foretrukne spilplatform, Microsoft Edge, får en række nye funktioner, der prioriterer cloud-spilintegration og personalisering til den blå browser. Microsoft har konsekvent udviklet og forbedret supporten til Xbox Cloud Gaming på tværs af flere platforme og tager tydeligvis skridt til at optimere denne tjeneste på browsere ved at give den flere spil-forward-funktioner.

Relateret

Microsoft siger, at mere end 10 millioner mennesker har streamet spil på Xbox Cloud Gaming

Microsoft forbedrer Xbox Cloud Gaming ydeevne på iPhone og iPad

Nogle af tilføjelserne inkluderer en personlig spilhjemmeside, der giver lettere adgang til Xbox Cloud Gaming-biblioteket og en indbygget effektivitetstilstand, der reducerer ressourceforbruget af browseren, når et spil lanceres. Edge vil også få “Clarity Boost” for at hjælpe med at forbedre troværdigheden af ​​spil streamet over skyen. Edge-brugere kan også se frem til en indbygget menu med browserbaserede spil som Microsoft Solitaire og Atari Asteroids.

Ny spilfane i Microsoft Edge. Billede: Microsoft

I sig selv lyder denne meddelelse ikke særlig spændende, men den bliver lidt mere interessant, når man tænker på, at Steam Deck-brugere i øjeblikket skal rute gennem en forekomst af Microsoft Edge for at få adgang til Xbox Game Pass. I teorien skulle disse ændringer bidrage til at forbedre cloud-spilydeevnen, men føles i høj grad som kosmetiske ændringer af Microsofts browser.