The Last of Us Part I-genindspilningsplanerne lækket og kommer til PS5 i september og PC en dag

0
532

Et forumindlæg på ResetEra påpeger en lækket liste på PlayStation Direct-siden (via IGN), der afslører bekræftelse af den tidligere rygtede PS5-genindspilning af The Last of Us – den første der er – planlagt til udgivelse den 2. september. Siden, de så, indeholdt box art, skærmbilleder og information om en PlayStation Direct-eksklusiv Firefly Edition med særlige bonusser, men den er allerede blevet hentet.

Kildelinket til en trailer, der reklamerer for udgivelsen, er dog stadig live, når dette skrives, og et titelkort i slutningen afslører ikke kun den potentielle PS5-udgivelsesdato, men et sidste tag, der siger “også under udvikling til pc.” Det sætter Joel og Ellies eventyr i stand til at følge i fodsporene på pc-portene for opdaterede ældre PlayStation-eksklusiviteter som God of War, Uncharted: Legacy of Thieves Collection og Horizon: Zero Dawn.

13 Billede: Sony

Relateret

The Last of Us Part II er ubehagelig og udmattende, men det er det, der gør den fantastisk

HBOs The Last of Us-serie udkommer ikke i år

I betragtning af populariteten af ​​The Last of Us er det mærkeligt, at denne port ikke er blevet annonceret før. Ifølge den nu trukket liste kan spillere på PS5 og pc forvente “en total revision af den originale oplevelse, trofast gengivet, men med moderniseret gameplay, forbedrede kontroller og udvidede tilgængelighedsmuligheder. Føl dig desuden fordybet med forbedrede effekter og forbedret udforskning og kamp.”

De udvidede tilgængelighedsmuligheder er en positiv ændring, og de kunne trække fra den meget forbedrede suite af funktioner, der debuterede med The Last of Us: Part II.

The Last of Us™ Part I Firefly Edition inkluderer den komplette The Last of Us singleplayer-historie (PS5™) og det fejrede prequel-kapitel, Left Behind; begrænset udgave af SteelBook® vitrine; The Last of Us: American Dreams #1 – #4 tegneserier genoptryk med ny coverart; og tidlige oplåsninger i spillet*.

Ligesom udgivelsen af ​​The Last of Us Remastered, der blev lavet til PlayStation 4, vil denne genindspilning indeholde “Left Behind” ” story DLC, selvom det er uklart, hvilke bonusser der er begrænset til den eksklusive PlayStation Store-udgave, eller om der er en digital købsmulighed til Firefly Edition. Men med Summer Game Fest 2022 til at starte snart, vil det muligvis ikke vare længe, ​​før vi finder ud af mere officiel information.