Xbox Design Lab bliver endnu højere

0
256

Xbox annoncerer i dag et væld af planlagte forbedringer til sin hardware og tjenester. Udover cloud-spilforbedringer og nye understøttede platforme til Xbox-appen, blev det annonceret, at Xbox vil udvide sin Design Lab-butik med endnu flere tilpasningsmuligheder.

Dette inkluderer nye pastelfarver – blød pink, orange, grøn og lilla – såvel som nye Camo Top etuier med matchende sidehætter – Mineral Camo, Arctic Camo, Forest Camo, Sandglow Camo og Blaze Camo. Disse farver slutter sig til den allerede omfattende liste af personaliseringsmuligheder, som Xbox støt har tilføjet til Design Lab, inklusive metalliske finish og gummibelagte greb.

Relateret

Xbox Design Lab-controllere har gummierede greb og metalliske finish igen

Microsofts Xbox Design Lab vender tilbage til Xbox Series X brugerdefinerede controllere

Xbox Design Lab har givet spillere mulighed for at tilpasse stort set alle komponenter i deres Xbox-controllere ved at anvende specifikke farver og temaer til individuelle dele. Hvis du vil, kan du endda tilføje trykt tekst til frontpladecontrolleren for et ekstra gebyr på $10. Selvom Design Lab ikke tilbyder nogle af de tilpasningsmuligheder, du kan få fra tredjepartsproducenter, koster hver controller kun $69,99, langt fra andre skræddersyede controllere som SCUF Instinct, der koster $189,98. Det er dog i øjeblikket uklart, om disse nye muligheder kommer med en højere pris.

Relateret

Den bedste Xbox-controller at købe lige nu

Ud over disse nye måder For at lave en controller, der er unik for dig, lanceres Xbox Design Lab i 11 nye lande, herunder Australien, New Zealand, Japan, Korea, Singapore, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn, Norge, Slovakiet og Schweiz. Taiwan får også adgang til Design Lab senere på sommeren.