Microsoft utvider Copilot-databeskyttelsen slik at flere brukere enkelt kan chatte

0
18
copilot Maria Diaz/ZDNET

Copilot har vist seg å være en verdig ChatGPT-konkurrent, og har de samme funksjonene som OpenAIs chatbot med ekstra fordeler, inkludert GPT-4, internettilgang og fotnoter. Som et resultat kan yrkesutøvere og studenter ha stor nytte av å bruke chatboten, og denne oppdateringen gjør det mulig for dem å gjøre det trygt. 

Tirsdag kunngjorde Microsoft sin “neste bølge av kommersielle data beskyttelsestilgjengelighet,” slik at flere brukere med kvalifiserte arbeids- eller student Entra ID-kontoer kan få tilgang til kommersiell databeskyttelse i Copilot bare ved å logge på uten ekstra kostnad. 

Også: Slik bruker du Copilot ( tidligere kalt Bing Chat)

Microsofts kommersielle databeskyttelse tar for seg store konfidensialitetsproblemer med bruk av generative AI-chatbots, og sikrer at forespørsler og svar ikke lagres, at dataene ikke brukes til å trene de underliggende modellene, og Microsoft har ingen tilgang til bruker- eller chatdata, ifølge til utgivelsen. 

Brukere vil vite at databeskyttelsen er på fordi det vil være et “Beskyttet”-merke ved siden av brukerens profilikon, og det er teksten som lyder “Dine personlige data og firmadata er beskyttet” over tekstboksen. 

Microsoft

Brukere vil også kunne glede seg over den ekstra beskyttelsen på mobil i Copilot-appen, på alle store nettlesere , i sidefeltet ved hjelp av Copilot i Microsoft Edge, og via datamaskinens oppgavelinje i Windows. 

Kopilotbeskyttet merke på mobil Microsoft

Fra slutten av februar vil brukere med følgende lisenser være kvalifisert for kommersiell databeskyttelse i Copilot uten ekstra pris: Microsoft 365 F1, Microsoft Office 365 E1/E1 Plus/E3/E5/F3, Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Apps for enterprise og Microsoft 365 Apps for business, ifølge utgivelsen. 

< p>Også: Hvordan ChatGPT (og andre AI-chatbots) kan hjelpe deg med å skrive et essay

“Denne neste bølgen av tilgjengelighet utvider betydelig antallet brukere som er kvalifisert for kommersiell databeskyttelse i Copilot, baner vei for organisasjoner og skoler til å bli enda mer produktive og kreative,” sa Microsoft. 

Til tross for den allerede brede ekspansjonen, deler Microsoft målet sitt er å gi kommersiell databeskyttelse i Copilot til alle Entra ID-bruker.